Νέο Ψυχικό: Ποιος είναι ο ύποπτος που προσήχθη

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Στην προσαγωγή ενός ατόμου για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό προχώρησαν οι Αρχές το βράδυ της Παρασκευής (5/7).

Κατά πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο Έλληνα, ο οποίος είναι γνωστός των αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Μάλιστα, στα ίχνη του προσαχθέντα οδηγήθηκαν μετά την εξέταση του υλικού των καμερών, παρακολουθώντας, παράλληλα, τη διαδρομή του μαύρου σκούτερ στο οποίο επέβαινε ο δράστης της δολοφονίας.

Όπως εκτιμάται, η ΕΛΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο την εντολή δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου να έδωσε άτομο που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στη Μύκονο, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται άλλα δύο άτομα, που έχουν αποστείλει σε τακτά χρονικά διαστήματα απειλητικά μηνύματα στο θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του προσαχθέντα βρίσκεται σε λίστα με περίπου 200 άτομα της νύχτας που έχουν συμμετοχή σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες, ενώ φέρεται να είχε αρκετές γνωριμίες με άτομα της εγχώριας βιομηχανίας του θεάματος. 

«Αυτό που μπορούμε να πούμε πέρα από τα στοιχεία που έχει στείλει το κλιμάκιο από τη Μύκονο, από τις μαρτυρίες των Μυκονιατών και τα στοιχεία που έχουν αναφέρει, αλλά και τα στοιχεία από την πολεοδομία σε νησί πλησίον της Μυκόνου, άρχισε και «μιλάει» το κινητό. Δίνει πολλά στοιχεία, δίνει στοιχεία για άτομα αλβανικής καταγωγής, για αντιδικίες, για απειλές. Ήρθε και ένα άτομο στη Μύκονο το οποίο είχε εκφράσει ανοιχτά απειλές για τη ζωή του θύματος, και αυτό λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν.

Η ΕΛ.ΑΣ. είναι σχεδόν σίγουρη ότι το άτομο που έχει προσαχθεί είναι μπλεγμένο με αυτή την υπόθεση. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του όμως ακόμα. όλα τα στοιχεία είναι επιβαρυντικά γι΄ αυτόν», επεσήμανε ο αναλυτής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο δικηγόρος Γιάννης Παρακάκος σημείωσε ότι η Μύκονος έχει απασχολήσει τις αρχές με την βαριά εγκληματικότητα την τελευταία 5ετία, με δολοφονίες που έχουν σχέση με συμφέροντα στο νησί. 

«Είναι λογικό επιστήμονες όπως το θύμα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της οικοδομής, επαγγελματικά να βρίσκονται στις παρυφές του εγκλήματος. Η αστυνομία για να φτάσει σε απαντήσεις, ακολουθεί το χρήμα, το συμφέρον για να δει τι βρίσκεται πίσω. Δεν χωράει άλλο κόσμο το νησί», τόνισε ο κ. Μαρακάκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.