«Νέο γήπεδο Άρη»: Η δήλωση της κας Καρυπίδου έρχεται σε ανύποπτο χρόνο, όπως είχε συμβεί κι όταν προέκυψε το θέμα

Δημήτρης Κανελλάκης10 Ιουνίου 2023

Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η δήλωση που έκανε χθες, στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του χορηγού της φανέλας, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, κα. Ειρήνη Καρυπίδου, για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου.

Ενώ εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν οκτώ μήνες, δεν υπήρξε καμία απολύτως συζήτηση σχετικά με το θέμα, η κα. Καρυπίδου το επανέφερε και αυτό, βέβαια, μόνο τυχαία δεν μπορεί να έγινε.

«Το ζήτημα δεν έχει παγώσει, Η απόφαση για το γήπεδο του Άρη είναι πολιτική. Περιμένουμε εξελίξεις μετά τις εκλογές», είπε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, και με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά, άνοιξε ξανά τον φάκελο «νέο γήπεδο Άρη»

Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση μόνο... εκπλήξεις προκαλεί έως τώρα. Διότι, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε -πέρσι τέτοιον καιρό, αν θυμάμαι καλά- ότι ο Άρης εξετάζει την πιθανότητα κατασκευής νέου γηπέδου κι ότι, μάλιστα, οι άνθρωποί του έχουν καταφέρει κινούμενοι αθόρυβα και μεθοδικά να προχωρήσουν σημαντικά τις συζητήσεις με την κυβέρνηση και να έχουν σχεδόν συμφωνήσει ανταλλαγή οικοπέδων ώστε το νέο γήπεδο να κατασκευαστεί εκτός πολεοδομικού ιστού, σε μια από τις πιο εμπορικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, πλησίον όλων των μεγάλων εμπορικών κέντρων και του αεροδρομίου.

Με... έκπληξη, επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει και πολύ ισχυρός συμπαίκτης σε αυτή την προσπάθεια για την Ειρήνη και τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος διαθέτει την απαιτούμενη διείσδυση ώστε να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για την κατασκευή ενός πολυχώρου, με το νέο γήπεδο στο επίκεντρο και μια σειρά από εμπορικές χρήσεις.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός δεν κράτησε πολύ. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω αν η αιτία ήταν ο ισχυρός συμπαίκτης που όχι μόνο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες αλλά ούτε κατ' ελάχιστον βοήθησε στη δρομολόγηση θετικών εξελίξεων, ή σοβαρές γραφειοκρατικές και άλλες δυσκολίες που φρέναραν την κυβέρνηση και πάγωσαν για πολύ καιρό τα πράγματα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κόσμος... ξενέρωσε και πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να αναρωτιούνται αν πραγματικά κινήθηκαν κάποιες διαδικασίες ή αν ήταν απλά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από πλευράς διοίκησης του Άρη εκείνη την εποχή, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ενθουσιασμού και να δείξει ότι υπάρχουν υψηλού επιπέδου προοπτικές.

Το τι ακριβώς ισχύει θα το δούμε το επόμενο διάστημα. Η δήλωση της κας. Ειρήνης Καρυπίδου μάς υποχρεώνει να περιμένουμε για να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις και ποιες θα είναι αυτές...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.