Νεκροτομεία Αθηνών: Παρουσιάζουν δολοφονίες... για ατυχήματα!

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες για  «μετονομασία» των δολοφονιών σε ατυχήματα, στα Νεκροτομεία Αθηνών και Πειραιά, με τους ιατροδικαστές, μάλιστα, να πουλούν τις σορούς σε Γραφεία Κηδειών.

Σύμφωνα με την «Espresso», νέος ιατροδικαστής στην Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών συνέτασσε πιστοποιητικά θανάτου, με τη σφραγίδα που διατηρούσε όμως ως ελεύθερος επαγγελματίας και όλα αυτά χωρίς να διενεργεί νεκροψία-νεκροτομή στο νεκροτομείο της υπηρεσίας στο Γουδί, αλλά σε κατ’ οίκον επισκέψεις.

Μάλιστα οφθαλμίατρος φέρεται να διορίστηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά απευθείας από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ σε δεύτερο χρόνο μετατάχθηκε σε κενή οργανική θέση στο «Ελπίς» ως οφθαλμίατρος επιμελητής Β΄.

Μεταξύ των σοκαριστικών περιστατικών ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στη Χαλκίδα, την προπερασμένη Πέμπτη, με τον νεαρό πανεπιστημιακό ιατροδικαστή να «διαγιγνώσκει» πως ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε πτώση από τις σκάλες του σπιτιού της.

Όπως έγινε γνωστό, ο ιατροδικαστής εξέτασε τη θανούσα και απεφάνθη ότι το τραύμα και το αίμα στον τόπο του συμβάντος οφείλονταν στην πτώση της στις σκάλες, ενώ η γυναίκα είχε δεχθεί πέντε μαχαιριές.

Δείτε ένα από τα απίστευτα πιστοποιητικά θανάτου:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.