Νεκρός ο Μπάλντοκ: Πρώτο θέμα στην Αγγλία η τραγική είδηση του θανάτου του

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Πρώτο θέμα στην Αγγλία είναι η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ. Πολλές από τις αγγλικές ιστοσελίδες παίζουν την τραγική είδηση στα βασικά τους θέματα. «Ο πρώην αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ, φέρεται να βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του, στην Ελλάδα.

Ο 31χρονος εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, αφού πέρασε επτά σεζόν με τους «Blades» στην Premier League και την Championship», λέει χαρακτηριστικά η Daily Mail και προσθέτει.


«Ο Μπάλντοκ, ο οποίος συμμετείχε 12 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, λόγω του Έλληνα παππού, ξεκίνησε την καριέρα του στην MK Dons και έπαιξε σε όλες τις πέντε κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας. 

Πέρασε επίσης χρόνο παίζοντας δανεικός στην IBV στην Ισλανδία. Η σύζυγος του Baldock φέρεται να προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του και μετά από αρκετές ώρες χωρίς απάντηση ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της βίλας στην οποία μένει», λέει επίσης η Daily Mail, που προφανώς έχει πάρει τις ειδήσεις και την πληροφόρηση από την Ελλάδα.

«Ο Τζορτζ Μπάλντοκ πέθανε σε ηλικία 31 ετών, καθώς ο πρώην σταρ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρέθηκε νεκρός σε πισίνα», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της Mirror που προσθέτει επίσης. «Πολλά μέσα στην Ελλάδα μετέδωσαν τη συγκλονιστική είδηση, με αφιερώματα για τον πρώην σταρ της Premier League. Φέρεται ότι εκφράστηκαν ανησυχίες, όταν η σύζυγος του δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του μετά από αρκετές ώρες χωρίς απάντηση».


Βασικό θέμα το έχει και η «TheSun», κάνοντας λόγο για «Star Tragedy». Κάνει επίσης αναφορά στα ελληνικά ρεπορτάζ και μεταξύ άλλων καταγράφει ότι... «η πιο πρόσφατη εμφάνιση του έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό στις 6 Οκτωβρίου».

Η είδηση, όπως είναι φυσιολογικό, άρχισε να κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να κάνει επίσης ανάρτηση για τον Μπάλντοκ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.