Νεκρός ο Μπάλντοκ: Κεραυνός εν αιθρία στην αποστολή της Εθνικής

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει πέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ στα μέλη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στην Αγγλία και στο Λονδίνο.

O 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του στη Γλυφάδα. Η τραγική ειρωνεία είναι, μάλιστα, ότι σήμερα, Τετάρτη, είχε γενέθλια και ο γιος του. Η τραγική είδηση, όπως είναι φυσιολογικό, έφτασε και στη Βρετανία, στην Αγγλία, όπου είναι οι διεθνείς μας για τον αυριανό αγώνα με την Αγγλία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο απεσταλμένος του «Metropolis 95,5», Γιώργος Μπούζος, η είδηση έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση και θλίψη στα μέλη της αποστολής. Εξάλλου, πρόκειται για είδηση ΣΟΚ... Άλλωστε, πέρα όλων των άλλων, ο Μπάλντοκ ήταν εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής. Ήταν μέλος της εθνικής ομάδας.

Ο μπακ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας ομάδας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, καθώς βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, με τα αίτια της τραγωδίας να παραμένουν αδιευκρίνιστα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.