Νεϊμάρ: «Σκνίπα» στις προπονήσεις και χτύπημα σε συμπαίκτη του

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ είχε η «L' Equipe»

Ο βραζιλιάνος άσος βλέπει καθημερινά την εικόνα του να... τσαλακώνεται, καθώς λίγο καιρό μετά το video που τον δείχνει να παίζει πόκερ στα γενέθλια της κόρης του, η γαλλική εφημερίδα τον έβγαλε ξανά στην... σέντρα.

Αρχικά, τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα ότι «μερικές φορές εμφανιζόταν μεθυσμένος στην προπόνηση προς το τέλος της περιπέτειάς του στην ομάδα».

Ωστόσο, ένα ακόμα περιστατικό αποδεικνύει τον προβληματικό του χαρακτήρα. Όπως τονίζεται πάντα στο εν λόγω ρεπορτάζ, κατά την περίοδο του Γκαλτιέ στην ομάδα ο Νεϊμάρ επιτέθηκε τόσο σε έναν από τους βοηθούς του όσο και στον συμπαίκτη του, τον νεαρό Ισμαέλ Γκάρμπι. 

Χαρακτηριστικά τονίζεται για το περιστατικό: «Ο Νεϊμάρ του έδωσε μια μπουνιά κι ένα χτύπημα στο κεφάλι ενώ εκείνος ήταν στο έδαφος. Σοκαρίστηκαν όλοι».

«Χάθηκε ο σεβασμός»

Οσον αφορά τις σχέσεις του με τον Εμπαπέ;

««Στην αρχή, ο Κιλιάν συμπαθούσε τον Νεϊμάρ, αλλά στη συνέχεια έχασε τον σεβασμό προς το πρόσωπό του», σύμφωνα με υπάλληλο της Παρί που συμπλήρωσε: 

«Ο Μέσι, παρόλο που ήταν εσωστρεφής, θα σε χαιρετούσε, όχι κι ο Νεϊμάρ

Είχες την εντύπωση ότι δεν σε σεβόταν. Αρνούνταν κάθε επαφή. Είναι κρίμα γιατί, προσωπικά, φαίνεται καλός και γενναιόδωρος. 

Ποτέ δεν τον βρήκα ευχάριστο χαρακτήρα.

 Παρόλο που καταλάβαινε γαλλικά, δεν έκανε τον κόπο καν να τα μιλήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.