Νεϊμάρ: Πάρτι στην έπαυλή του διοργάνωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, εκνευρισμένη η σύντροφος του

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023

Τον Βραζιλιάνο σταρ της Αλ Χιλάλ δεν εμπόδισε ο  σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο για ένα πάρτι στην έπαυλή του, στο Μανγκαρατίμπα της Βραζιλίας.

Οι καλεσμένοι ήταν φίλοι, συγγενείς, μοντέλα και influencers που κατέφτασαν και αποχώρησαν από την βίλα με αυτοκίνητα νοικιασμένα από τον Βραζιλιάνο. Εκεί διασκέδασαν με ποτό και φυσικά πόκερ.

Από τα social media κάποιας παρευρισκόμενης διέρρευσε η πληροφορία πως το πάρτι είχε περιορισμούς και κανόνες. Το προσωπικό ασφαλείας κατάσχε τα κινητά των προσκεκλημένων ώστε να μείνει απόρρητο το ότι θα συνέβαινε στο πάρτι.

"Θα έρχομαι στο σπίτι του Νεϊμάρ μια φορά το μήνα για να κάνω αποτοξίνωση από το κινητό μου. Περισσότερες από 12 ώρες χωρίς να κοιτάξω το τηλέφωνό μου. Μέσα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία" είπε η κοπέλα χαρακτηριστικά.

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι μάλλον εκνευρίστηκε απο αυτο το πάρτι του ποδοσφαιριστή ανεβάζοντας  μια σπόντα για εκείνον : "Μην περιμένετε από ένα άτομο να αλλάξει αν δεν βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό που κάνει".

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.