Νεϊμάρ: «Ο πιο άσχημος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει...» (vid)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου25 Ιουνίου 2024

Στο πλαίσιο του Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Νεϊμάρ έδωσε μια πιο ανάλαφρη συνέντευξη στον Ματέους Γκόνζε, έναν συμπατριώτη του celebrity, ο οποίος του έκανε περισσότερες lifestyle ερωτήσεις και λιγότερες για το ποδόσφαιρο. 

Όπως, για παράδειγμα, ποιος είναι ο πιο άσχημος παίκτης με τον οποίο έχει παίξει στην καριέρα του! Ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ, που στην αρχή δεν ήθελε να κατονομάσει κανέναν γιατί «είναι πολλοί», τελικά επέλεξε: 

«Ο πιο άσχημος; Έπαιξα με πολλούς. Δεν θα ήθελα να πω, έχω αγωνιστεί με πολλά παιδιά... Είναι τρελό, κοίτα, είναι ο Βίνι. Σ' αγαπώ περισσότερο από ποτέ» σημείωσε για τον συμπατριώτη του και άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμη, παραδέχθηκε ότι ο Μέσι ήταν ο καλύτερος παίκτης που είδε ποτέ και ο Ινιέστα, αν εξαιρεθεί ο Αργεντινός, ο καλύτερος με τον οποίο έπαιξε ποτέ.

@futbolrevol1 Neymar revela quién es el jugador más feo con el que ha jugado. #neymar #neymarjr #tiktokfootballacademy #footballtiktok #deportesentiktok ♬ sonido original - Futbol Revol
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.