Νεϊμάρ για Ρονάλντο: «Τον έλεγαν τρελό όταν πήγε στη Σαουδική Αραβία»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2023

Ο Νεϊμαρ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που άνοιξε το δρόμο για τη Σαουδική Αραβία στους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αστέρες

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε όλα αυτά και όλοι τον αποκαλούσαν "τρελό" και αυτό και αυτό. Σήμερα βλέπετε το πρωτάθλημα να μεγαλώνει όλο και περισσότερο», είπε ο Νεϊμάρ στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεταγραφή την Τετάρτη.

Η Saudi Pro League έχει επενδύσει από τότε πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ για να προσελκύσει μια σειρά κορυφαίων παικτών και προπονητών από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αξιοσημείωτες αφίξεις είναι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον και ο Ριάντ Μαχρέζ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είναι συναρπαστικό, το να συναντάς παίκτες κορυφαίας ποιότητας στις άλλες ομάδες σε συγκινεί και σε παρακινεί να παίξεις ακόμα καλύτερα. Και είναι δεδομένο όταν αντιμετωπίζεις τον Ρονάλντο, τον Μπενζεμά, τον Φιρμίνιο, ότι ο ενθουσιασμός είναι ακόμα μεγαλύτερος», είπε ο Νεϊμάρ και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που γράφω μια νέα ιστορία κυνηγώντας όλους τους στόχους με τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να κερδίζω όλο και περισσότερους τίτλους και να εκπληρώνω τις φιλοδοξίες του συλλόγου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.