Νεϊμάρ: «Ζήσαμε με τον Μέσι μία κόλαση στην Παρί»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2023

Κόλαση χαρακτήρισε την τελευταία περίοδο την οποία βίωσαν με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιλώντας σε Βραζιλιάνικο μέσο με αφορμή την επιστροφή στην πατρίδα του λόγω εθνικών.

Ο Νεϊμάρ είναι πλέον παίκτης της Αλ Χιλάλ και δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα του Παρισιού. Τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον 31χρονο να είναι στις κλήσεις της Σελεσάο.

Κάνοντας δηλώσεις στο «Globo», ο σούπερ σταρ της Αλ Χιλάλ είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πολύ χαρούμενος για τη χρονιά που είχε ο Μέσι, αλλά ταυτόχρονα πολύ λυπημένος, επειδή ζήσαμε και οι δύο πλευρές του νομίσματος, πήγε στον παράδεισο με την ομάδα της Αργεντινής, κέρδισε τα πάντα τα τελευταία χρόνια, και με την Παρί έζησε την κόλαση. Ζήσαμε την κόλαση, τόσο εκείνος όσο και εγώ. Αγανακτούμε, επειδή δεν είμαστε εκεί για το τίποτα, είμαστε εκεί για να κάνουμε το καλύτερο μας, να είμαστε πρωταθλητές, να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την ιστορία, γι’ αυτό ξεκινήσαμε να παίζουμε πάλι μαζί, ήρθαμε μαζί εκεί για να κάνουμε ιστορία. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε»

Με την φανέλα της Παρί κατέκτησε πέντε φορές το Πρωτάθλημα Γαλλίας, τρία Κύπελλα, δύο League Cup και τέσσερα Super Cup, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κατακτήσει τον μεγάλο πόθο του Συλλόγου, το Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.