Νέα των Ενώσεων Σωματείων Θράκης και Μακεδονίας

Χρήστος Λιάπης12 Σεπτεμβρίου 2024

Ενδιαφέροντες αγώνες προέκυψαν από την κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου στο cafe "Προσκήνιο", παρουσία παραγόντων των ομάδων. Οι αγώνες της Α' φάσης του Κυπέλλου είναι μονοί και θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 21-22/09/2024 στις 16:30 ως εξής: Το Σάββατο 21/09/2024 θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΜΙΣΙΑΝΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ, ΚΑΒΑΛΑ 2004 - ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ, Π.Σ. ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ 1978 - ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ, Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004 - Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ-19), ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Β' - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΑΤΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ, Μ.Α. ΦΙΛΙΠΠΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ, Α.Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ - Α.Σ. ΟΡΦΑΝΙΟΥ, ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ Β' - Α.Σ. ΠΑΓΓΑΙΟ

    Την Κυριακή 22/09/2024 θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες: ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ - Α.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΚΡΟΒΟΥΝΙΟΥ, ΠΑΟΚ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ - ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Β' - ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ, ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ. Ο αγώνας Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Στην επόμενη φάση προκρίνεται άνευ αγώνα, κατόπιν κλήρωσης, ο ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ


    ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

    Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα πρωταθλήματα Α,Β και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

    Η αυλαία του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης πέφτει στις 21 Σεπτεμβρίου.

    Α’ ΕΠΣ Θράκης 1η αγωνιστική

    -Δόξα Γρατινής-Ελπίδα Σαπών

    -Πόντος Θρυλορίου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

    -Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ορφέας Στρύμης

    -Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δύναμη Αμαράντων

    -Νεολαία Αλανότοπου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

    -Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κοσμίου

    ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

    Το πρόγραμμα της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης 2024-2025

    Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει το πρόγραμμα αγώνων της Α’ φάσης του Κυπέλλου.

    Σάββατο 14-09-2024 (ώρα 16:30)

    ΑΟ Βιστωνίδας – ΑΟ Ξάνθης

    Ελπίδα Γενισέας – Απόλλων Πολυσίτου

    Άρης Πετεινού – Κεντητή Ξάνθης

    ΑΠΟΞ – Άτλας Σελίνου

    Αναγέννηση Θαλασσιάς – Νέα Θύελλα Μαγγάνων

    Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (ώρα 16:30)

    Φίλιππος Δροσερού – Κοτύλη Ξάνθης

    Παύλος Μελάς Κουτσού – Ορφέας Ξάνθης

    Κεραυνός Λευκόπετρας – Αναγέννηση Π. Χρύσας

    ΑΕΠ Ευμοίρου – Ασπίδα Ξάνθης

    Απολλων Διομήδειας – Ηρακλής Ν. Ζυγού

    ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

    Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

    ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

    Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της Α΄ ερ. κατηγορίας που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 15 Σεπ. 2024, λόγω αντικειμενικών ζητημάτων.

    Για την Α1 θα παίξουν

    Σάββατο 17.00

    Αρης Κασσανδρείας-Καλλικράτεια, Δόξα Ορμύλιας-Αστήρ Αγ.Νικολάου, (Συκιά): ΑΟ Σάρτης-Δόξα Καλυβών, Νίκη Πολυγύρου-Αετός Βαρβάρας, Διγενής Λακκώματος-Αναγέννηση Τρίγλιας, Ρεπό Νίκη Αμμουλιανής


    ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ



    ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

    Α κατηγορία MACRON: Σάββατο 17.00: Σιδηρόκαστρο-Χρυσό, Λευκώνας-Προβατάς, Νεοχώρι-Λιθότοπος, Νιγρίτα-Χείμαρρος,

    Κυριακή17.00: Καλά Δένδρα-1800, Ηρακλής-Θύελλα Ομόνοιας Α (19.00), Ρεπό: Ανω Πορόια

    ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

    Α κατηγορία 14/9 1η αγωνιστική
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ
    ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
    ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ
    ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΠΤΟΛ.ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.
    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ. - ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

    ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

    Για άλλη μία χρονιά η Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα διοργανώσει μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, έναν αγώνα μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων του νομού, της πρωταθλήτριας ''ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ'' και της Κυπελλούχου ''ΑΣΤΡΑΠΉΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ''.

    H νέα αγωνιστική περίοδος 2024 – 2025 της Ε.Π.Σ Καστοριάς θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή του 6ου SUPER CUP 2024 όπου θα τεθούν αντιμέτωποι η πρωταθλήτρια της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2023 - 2024 ''ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ'' και η κυπελλούχος της Ένωσης ''ΑΣΤΡΑΠΉ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ'' για την ίδια αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.

    Με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς εύχεται σε όλη την αθλητική οικογένεια της Ένωσης καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, χωρίς τοξικότητα, ακρότητες και ιδιαίτερα χωρίς τραυματισμούς στους ποδοσφαιριστές.

    Στόχος της Ένωσης είναι, αυτός ο αγώνας να αποτελέσει μια γιορτή για το ποδόσφαιρο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα με σκοπό την καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

    Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσουν απονομές όπου θα δοθούν Κύπελλα στους νικητές και στους φιναλίστ καθώς και μετάλλια στους πρωταγωνιστές του αγώνα που είναι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

    Επίσης Θα απονεμηθούν αναμνηστικά στους διαιτητές, στους παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας, καθώς και στον ποδοσφαιριστή MVP του αγώνα που θα επιλέξουν οι δύο προπονητές και οι αθλητικογράφοι που θα βρίσκονται στον αγώνα.

    Επιπλέον, η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ανακοίνωσε ότι φέτος θα τιμήσει με αναμνηστικές πλακέτες δύο δικά μας παιδιά , τον ΧΡΉΣΤΟ ΓΑΤΟΠΟΥΛΟ και τον ΣΤΑΎΡΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΔΗ.

    Είναι ποδοσφαιριστές που πέρασαν και ανδρώθηκαν στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, στα πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μέσα από τις Μικτές Ομάδες της Ένωσης μας και ξεχώρισαν αφού διακρίθηκαν μέσα από αυτά τα παιχνίδια και ήρθε η επιβράβευση τους αφού έκαναν το παραπάνω βήμα αγωνιζόμενοι στα τμήματα υποδομής Κ-15, Κ-17 καθώς και στην ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ και έφτασαν πρόσφατα στην κατάκτηση του Champions League των Νέων, του UEFA Youth League, καθώς και του πρωταθλήματος της Super League U19 όπου αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

    Τους ευχόμαστε τα καλύτερα χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουν τους στόχους που επιθυμούν και έχουν θέσει αναφέρει η ΕΠΣ Καστοριάς και προσθέτει: Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στην πρώτη αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση- γιορτή του ποδοσφαίρου για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι που σκοπό έχει την ανάπτυξη, την αναβάθμιση του επιπέδου, την ανάδειξη και τα οφέλη του κοινωνικού χαρακτήρα του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ο αγώνας γίνεται σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

    Το ενδιαφέρον για την κατάκτηση του 6ου SUPER CUP είναι και για τους δύο αγωνιζόμενους μεγάλο καθώς τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο εναρκτήριο αυτό παιχνίδι της σεζόν, σε μία αναμέτρηση που πάντα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα υψηλού επιπέδου, με συμμετέχοντες δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου που κυνηγούν μία σημαντική διάκριση για την ιστορία τους, αφού οι τίτλοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν και μεγαλώνουν κάθε ομάδα.

    ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    Το Κύπελλο ΕΠΣ Φλώρινας 2024-2025 συνεχίζεται με τους αγώνες της Γ’ Φάσης που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15/9/2024 και την Τετάρτη 25/9/2024 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

    ΚΥΡΙΑΚΗ 15/9/2024 17.00: Μ. Αλεξ. Αετού-Ατρόμητος Κ. Κλεινών, Ελπίδες Φλώρινας-Ερμής Αμυνταίου, Ακρίτας Αχλάδας-Μελιτέας Μελίτης

    ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ

    Για τον θεσμό του κυπέλλου θα παίξουν:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 14/9 17.00: ΑΟ Καστανιών-Νίκη Ευκαρπίας, Απόλλων Ευρωπού-Αστέρας Μ Βρύσης, Εθνικός Μουριών-Απόλλων Μαυρονερίου, Ποντιακός Ν Σάντας-Παίων Τούμπας, Ατρόμητος Π Αγιονερίου-Απόλλων Πευκοδάσους, Δόξα Βαπτιστή-ΑΕ Πολυκάστρου

    Κυριακή 17.00: Δόξα Διποτάμου-Μακεδόνες Λιβαδίων, Θύελλα Δοΐράνης-Πάικο Γουμένισσας, Σπίθα Κορομηλιάς-Αλέξανδρος Κιλκίς, Μακεδονικός Γρίβας-Δόξα Χέρσου, Στερναικός Μ Στέρνας-Εθνικός Αξιούπολης

    ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

    Πρόγραμμα Α’ Φάσης Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων

    Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 4:30 μ.μ.
    ΑΕ Ποντίων Βέροιας-Θύελλα Σταυρού
    Απόλλων Αγίου Γεωργίου-ΑΠΣ Μελίκη
    ΜΑΣ Βεργίνα-Ένωση Αποστόλου Παύλου
    ΑΕ Καψόχωρας-Ακαδημία Βέροιας
    ΑΠΣ Ριζωμάτων-Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας

    Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα έναρξης 4:30 μ.μ.
    Φίλιππος Μελίκης-Δόξα Ασωμάτων
    ΓΑΣ Κοπανού-Άρης Παλαιοχωρίου
    Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας-ΑΟ Συκιάς
    Εθνικός Ραχής-Ολυμπιακός Νάουσας
    ΝΠΣ Βέροια 2019-Ατρόμητος Διαβατού

    Χωρίς αγώνα προκρίνονται στην επόμενη φάση τα σωματεία ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΦΑΣ Νάουσα, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Αχιλλέας Νάουσας, ΑΣ Λευκαδίων και Απόλλων Λυκογιάννης

    ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

    Α κατηγορία 1η αγωνιστική
    ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012-
    ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-
    ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ-
    ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-
    ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-
    ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ-

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.