Νέα ομάδων της Γ’ Εθνικής (Σήμερα Ολυμπιακός Βόλου-Αλεξάνδρεια)

Χρήστος Λιάπης25 Σεπτεμβρίου 2024


Σε εξ αναβολής αγώνας της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί στα Τρίκαλα Ημαθίας την Αλεξάνδρεια.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.00.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Πανθρακικός για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν συμμετέχει στη δράση «Πρωτ-αθλητές στην Ανακύκλωση» που υλοποιεί ο Δήμος Κομοτηνής.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο 1ο Λύκειο Κομοτηνής (εγκαταστάσεις ΑΤΛΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ), θα παρευρεθεί η ομάδα του Followgreen μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Θεμάτων, Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Κίμωνα Λεχούδη με σκοπό την επικοινωνία της έναρξης της δράσης.

Η δράση «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση» λειτουργεί μέσω της δημοτικής πλατφόρμας followgreen/komotini/contest. Την Πέμπτη θα δοθούν οι χάρτινοι κάδοι της ανακύκλωσης στους Συλλόγους για την έναρξη της δράσης. Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν φέτος, είναι οι ακόλουθοι:ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Α.Σ. TAEKWONDO ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ «ΗΡΟΔΙΚΟΣ», ΣΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, Α.Σ.Μ.Τ. ΔΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ηρακλής Αμμουδιάς

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή για το επερχόμενο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Η αποστολή της ομάδας και οι φίλαθλοι της που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μηχανιώνας ευχαριστούν τους ανθρώπους της ομάδας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας για την φιλοξενία τους

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Ο αγώνας αυτός θα γίνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς στις 16.00.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

Λήξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πάγιο Νίκο.

2ος όμιλος

Αναγέννηση Αρτας

Η Αναγέννηση θα παίξει στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Αρτας με τον Α.Ο. Δόξα Άρτας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:30 στο γήπεδο της ΕΠΣ στις Κεραματες με μοναδικό στόχο την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

ΓΑΣ Σβορώνος – Ανθούπολη 0-2 (9' Χατζής, 90+2' Κατσαμάγκας)

Αμβρακικός Βόνιτσας – Τρίκαλα 0-2 (21' πεν-60' Αλεξίου)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης Φιλιατών 3-1 (31' Μηλιώτης, 76' Καρακώστας, 82' Πογοσιάν / 34' Μπίκας)

Αναγέννηση (Τ. Καβακάς): Τσιοπτσής, Αναστασοπουλος, Σκόνδρας, Ανδρέου, Χιντζίδης(53’ Ρουμπιές), Μπαλτάς, Μελετίδης(46’ Μπαλλάς),Δημητριάδης(46’ Καρακωστας) Χειρίτραντας(74’ Ζαχαράκης), Μηλιώτης, Ζυγκερίδης(80’ Πογοσιάν)

Άρης Φιλιατών (Δ. Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ντόντης, Πότσης, Τριανταφυλλίδης, Ρούμπης, Γώγος, Εμβραϊζογλου, Μπίκας, Μπλέτσας, Δανδάκης, Πασχάλης

Αναγέννηση Άρτας- Τηλυκρατης 1-1: Πάνου/Παναγιώτης Κατσαμαγκας

Θεσπρωτός – Ερμής Αμυνταίου 3-1 (13' Ροβίνας, 38' Γούλας, 50' Τασιούλας / 84' Δούμτσης) Αναγέννηση Άρτας – Τηλυκράτης 1-1 (62' Πάνου / 45+1' Κατσαμάγκας)

Κοζάνη – Πιερικός 0-0

Ατρόμητος Παλαμά – Αιγινιακός 0-0

Ζάκυνθος – Αστέρας Πετριτή 3-1 (71' πεν-77' Μακρής, 73' Γουσέτης / 86' Μουζακίτης)

Αστέρας Πετριτή

Ο Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Μουζακίτη. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης. Ακόμη πήρε τον Γιώργο Λούβρο. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Οδυσσέα Αυλιωτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.