Νέα ομάδων της Γ' Εθνικής και της SL2 (27/9)

Χρήστος Λιάπης27 Σεπτεμβρίου 2024

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Απόλλων Καλαμαριάς θα υποδεχτεί στο ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ "Β.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ" την Κυριακή στις 16.00 τον Ηρακλή Αμμουδιάς «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς μια ομάδα με συνεχόμενες παρουσίες στην Α' Εθνική, που παραμένει ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. «Οι παίκτες μας θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων μας και σε αυτό το παιχνίδι καθώς η διοίκηση διοργανώνει εκδρομή για την Καλαμαριά. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στο πλαίσιο της ορθής λειτουργίας της νέας δράσης «Πρωτ-αθλητές στην Ανακύκλωση» που υλοποιεί ο Δήμος Κομοτηνής με την πλατφόρμα Followgreen πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση παρουσία της ομάδας του Followgreen μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Θεμάτων, Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Κίμωνα Λεχούδη με σκοπό την επικοινωνία της έναρξης της δράσης.

Η δράση «Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση» λειτουργεί μέσω της δημοτικής πλατφόρμας followgreen/komotini/contest.

Παράλληλα δόθηκαν οι χάρτινοι κάδοι της ανακύκλωσης στους Συλλόγους για την έναρξη της δράσης.

Οι σύλλογοι που συμμετέχουν φέτος, είναι οι ακόλουθοι: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΤΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, Α.Σ. TAEKWONDO ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ «ΗΡΟΔΙΚΟΣ», ΣΑΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, Α.Σ.Μ.Τ. ΔΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ Εθνικής ο Απόλλων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΟ Μουδανιών στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσού την Κυριακή 29/09/2024 και ώρα 16:00. Λόγω εργασιών το Δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου παραμένει κλειστό

NEΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Κυριακή στις 16.00

Στην γειτονική Χρυσούπολη ταξιδεύει ο Αρης Αβατου το μεσημέρι της Κυριακής για να αντιμετωπίσει τον ισχυρό Νέστο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αρη έχει ξεκινήσει το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και με καλή ψυχολογία και θέλει να διατηρήσει το καλό κλίμα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου 2023-24. Ώρα έναρξης αναμέτρησης στις 16:00

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 διεξήχθη ο 9ος περίπατος Υγείας και Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς .

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Κιλκισιακός - ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ όπου είχε ανακοινωθεί πως τα έσοδα από τις είσπραξης των εισιτηρίων θα δοθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Οι πρόεδροι των δύο Ομάδων κ. Ζησόπουλος Νικόλαος και κ. Ιωαννίδης Λάζαρος χθες παρέδωσαν εκ μέρους όλων των μελών και των φιλάθλων των δύο ομαδων τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στον πρόεδρου του Κέντρου κ. Τάτση Αστέριο ως ένδειξη στήριξης και αναγνώρισης για τον συγκεκριμένο φορέα.

Συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Κιλκισιακού, όπως φυσικά και οι εγγραφές νέων αθλητών στα τηλέφωνα 6980183606 ή 6944940474. Τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα προπονούνται εντός πόλεως Κιλκίς (Κ6-Κ8-Κ10) , ενώ τα δύο μεγαλύτερα (Κ12-Κ14) στο προπονητικό κέντρο του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ στο Σταυροχώρι ( η μετακίνηση των αθλητών Κιλκίς - Σταυροχώρι - Κιλκίς γίνεται με το λεωφορείο του Συλλόγου).

Οι προπονητές όλοι είναι απόφοιτοι των σχολών προπονητών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Uefa εκτός από τις απαραίτητες γνώσεις διαθέτουν κ πλούσιο χαμόγελο καθώς πρωταρχικός στόχος είναι οι αθλητές να περνούν όμορφα στις προπονήσεις - αγώνες και να εκπαιδεύονται σωστά , μεθοδικά σε ρεαλιστικές - πραγματικές συνθήκες .

Υπεύθυνοι αγωνιστικών τμημάτων : Χατζηϊωαννίδης Γεώργιος Uefa B (Τεχνικός Διευθυντής), Αθανασίου Γρηγόριος Uefa C ( Coach), Τσαουσίδης Φώτιος Uefa C ( Coach ), Aσλανίδης Δημήτριος Uefa C ( Coach), Μικέλ Τολα ( assistant Coach)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Τελείωσε μετά τον αγώνα με την Π.Α.Ε. Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΣ η συμμετοχή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ο θεσμός του ΚΥΠΕΛΛΟΥ, φτάνοντας στην 4η φάση του, στην πρώτη του συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος μετά από 20 και πλέον χρόνια. Η πορεία της νεοφώτιστης ομάδας κρίνεται άκρως πετυχημένη και οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν: «Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά και σας περιμένουμε στους αγώνες του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι καταφέραμε ακόμα και την ζωντανή προβολή ενός αγώνα της ομάδας μας από πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι ( cosmote tv ) είναι μία κατάκτηση και ένα σκαλοπάτι παραπάνω για τον  «Πρίγκηπα του Κάμπου»

Οι εμπειρίες σε πολλά επίπεδα για όλη την ομάδα μας (παίκτες, προπονητές διοίκηση) μοναδικές ! Η εικόνα, η προβολή, το πρεστίζ σε πανελλαδικό επίπεδο επίσης πρωτόγνωρα στοιχεία για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! Όλα αυτά τα στοιχεία τα κεφαλαιοποιούμε και σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμα για την από εδώ και πέρα λειτουργία της ομάδας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στους Κρυαβρυσιώτες αλλά και σε όλους τους Πελλιώτες και Ημαθιώτες για την παρουσία τους στους αγώνες του Κυπέλλου, όπου γέμισαν το στάδιό μας. Πολύ πιθανόν κάποιοι από όλους εσάς, να γίνατε καινούριοι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και φυσικά θα χαρούμε πολύ να σας βλέπουμε από δω και πέρα και στους αγώνες του πρωταθλήματός μας»

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ-ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΟΥ Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 16:00 Δημοτικό Γήπεδο Κασσανδρείας

Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ- ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ 29/9 16:00 Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου

Απόλλων Κρύας Βρύσης-ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κυριακή

*Το Σάββατο θα γίνει ο αγώνας Κιλκισιακός-Ποσειδώνας Μηχανιώνας

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ

Οι εγγραφές για την ακαδημία συνεχίζονται και οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν: Η νέα αγωνιστική περίοδος 2024-2025 έχει ξεκινήσει. Γίνε κι εσύ μέλος της Ακαδημίας ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ. Οι προπονήσεις στο ανανεωμένο Αθλητικό Πάρκο ΕΥΟΣΜΟΥ ( Μαρόκο). Πτυχιούχοι Προπονητές. Εξωτερικός Απινιδωτής και παρουσία νοσηλευτή καθόλη την διάρκεια των προπονήσεων. Δωρεάν ρουχισμός για εγγραφή νέων μελών. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει Αριστοτέλους 2 Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα αφορά αγόρια και κορίτσια 5 έως 16 ετών (γεννημένους 2008-2019)

2ος όμιλος

Αλεξάνδρεια

Υποδέχεται την Κυριακή στις 16.00 τον Αμβρακικό

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ένα παιχνίδι, μια έδρα, ένα πρότζεκτ.

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός και της ΠΑΕ Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανακοινώνουν τη συμφωνία τους για σύμπραξη στο τμήμα Marketing των δύο συλλόγων.

Η συγκατοίκηση στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης, καθώς και τα μηνύματα που έλαβαν οι δύο σύλλογοι από την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις του Νομού, οδήγησαν στην απόφαση να πορευτούν μαζί στο κομμάτι των χορηγιών και της διαφημιστικής προβολής.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, κάθε χορηγός θα προβάλλεται στους αγώνες και των δύο ομάδων, σε Super League 2 και Γ’ Εθνική για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025, καθώς και σε όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες και δράσεις τους, στα social media που διατηρούν, όπως επίσης και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων του Εθνικού.

Στόχος είναι η μέγιστη δυνατή προβολή και ανταποδοτικότητα των χορηγών και υποστηρικτών, που θα στηρίξουν έμπρακτα τις προσπάθειες των δύο ομάδων για να πρωταγωνιστήσουν στους αγωνιστικούς στίβους.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επανασπορά του χόρτου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου "Γιάννης Παραλυκίδης", το οποίο αναμένεται να εναι έτοιμο στο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας της μεταπροσεχούς Κυριακής (6/10) με τον Ερμή Αμυνταίου .

Τα έργα βελτίωσης και συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιήθηκαν με την μεγάλη συμπαράσταση του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ.Χρήστου Κομπατσιάρη και των Αντιδημάρχων κ.κ.Τάσου Λούκα καθαριότητας και Ηλία Πολύζου αθλητισμού .

Για μια ακόμα χρονιά το "Γιάννης Παραλυκίδης" θ είναι ένα πραγματικό "στολίδι" και αναμφίβολα θα βοηθήσει την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο, ώστε οι στόχοι, που έχουν τεθεί να υλοποιηθούν .

KOZANH

Eυχαριστήριο του Φ.Σ. Κοζάνης προς τον Δήμο Κοζάνης και τους εργαζόμενους του για τη στη συντήρηση του Δ.Α.Κ.
Ο Φ.Σ. Κοζάνης και η διοίκηση της ομάδας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Κοζάνης, για την αφοσίωση και την πολύτιμη βοήθεια τους στις απαραίτητες εργασίες συντήρησης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης.

Super League 2

Γιώργος Νότας (Εθνικός Ν. Κεραμιδίου): «Από εμάς θα κριθεί η παραμονή»

Ήττα στην πρεμιέρα της Super League 2 για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου απο τον ΠΑΣ. Πλέον έχει μπροστά του τον αγώνα με την Καβάλα. 

Ο Γιώργος Νότας στο σάιτ του συλλόγου επισήμανε: «Mε βάση την εικόνα μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ αξίζαμε κάτι παραπάνω και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Για το παιχνίδι στην Καβάλα το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη και ο τρόπος που δουλεύουμε στις προπονήσεις σε συνδυασμό με την νοοτροπία της ομάδας πιστεύω θα μας οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα».

Απαιτητικό πρωτάθλημα αυτό της SL2. Που πιστεύεις θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία; «Ναι όντως είναι πρωτάθλημα απαιτητικό , όλες οι ομάδες δεν θέλουν να χάνουν και κάνουν τα πάντα έστω και για τον βαθμό της ισοπαλίας. Τώρα για την ομάδα μας η παραμονή θα κριθεί από εμάς τους ίδιους μπαίνοντας σε κάθε παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Επίσης οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που πρέπει να τις προσέξουμε καθώς θα παίξουν και αυτές τον ρόλο τους».

Πως αισθάνεσαι στη νέα σου ομάδα και τι έχεις κρατήσει από την πορεία σου στον ΠΑΟ; «Στην νέα μου ομάδα αισθάνθηκα καλά από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθα , όλα τα παιδικά και οι άνθρωποι που είναι γύρω μου με έχουν αγκαλιάσει και με έχουν κάνει να νιώθω πολύ άνετα σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα . Για εμένα ο Παναθηναϊκός ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου το οποίο μου δίδαξε πολλά πράγματα και στο ανθρώπινο επίπεδο αλλά και στο αγωνιστικό.

Αυτό που κρατάω είναι η νοοτροπία να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος και να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα»

Μίλησε μας για τους προσωπικούς σου στόχους κι αν αυτοί περνάνε από το Νέο Κεραμίδι; «Οι στόχοι μου χωρίζονται σε δυο κομμάτια . Το ένα κομμάτι είναι να μπορέσω να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ μέσα απο τις προπονήσεις σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος, και να μπορέσω να πάρω όσα πιο πολλά αγωνιστικά λεπτά μπορώ, κάτι το οποίο θα με ωριμάσει σαν ποδοσφαιριστή και στο μέλλον θα με βοηθήσει ώστε να κάνω το μεγάλο βήμα για την επόμενη κατηγορία. Και ο δεύτερος μου στοίχος είναι να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα, να καταφέρει πράγματα και να παραμείνει στην κατηγορία . Απο την στιγμή που επέλεξα αυτή την ομάδα όλοι οι στοίχοι μου περιτριγυρίζονται σε αυτήν»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αποθεραπεία είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης για όσους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Όσον αφορά τους υπόλοιπους η προπόνηση κινήθηκε σε υψηλή ένταση με συναρμογές και παιχνίδια μικρού χώρου για να ολοκληρωθεί με σέντρες και τελειώματα.

Εκτός ο Κύρκος που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ατομικό πρόγραμμα ο Ναούμης.

Επόμενη προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΕΣΙ ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.