Νέα «καρφιά» κατά του Σαμαρά - «Είναι η αντίδραση...δεν με παίζουνε»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Ποικίλες αντιδράσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει στους κόλπους τη ΝΔ η νέα παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή», όπου παρέστη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ένα από τα πρόσωπα που «κάρφωσε» τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας με νόημα ότι ο Αντώνης Σαμαράς βγάζει μια προσωπική πικρία για τα όσα έγιναν.

«Βγάζει μια πικρία προσωπική. Μια αντίδραση "δεν με παίζουνε". Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει καλύτερα μέτρα σε ό,τι αφορά στα ζητήματα Παιδείας.

«Πέρσι οι άνθρωποι ψήφισαν για την κυβέρνησή τους. Ήθελαν να έχουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Φέτος, δεν είχαν λόγο, δεν είχαν σκοπό.

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ίσως πρέπει ο κύριος Σαμαράς να το αντιληφθεί αυτό. Η Ευρώπη της ειρήνης και της ευημερίας απειλείται. Η Ευρώπη είναι σε περιδίνηση. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την Ευρώπη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηγέτες της Ευρώπης», είπε «καρφώνοντας» τον Αντώνη Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.