Νέα Φιλαδέλφεια: Χωρίς δικηγόρο ο τελευταίος ταυτοποιημένος οπαδός του ΠΑΟ

Metrosport Team19 Αυγούστου 2023

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα πήρε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή και σήμερα νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια υπηρεσίας, χωρίς να συνοδεύεται από δικηγόρο. Στη συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει μέχρι να απολογηθεί και η δικαιοσύνη να αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση.

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε από βίντεο τη βραδιά της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη να καθοδηγεί τους χούλιγκανς στους δρόμους γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και στις αιματηρές συγκρούσεις που ακολούθησαν.

Πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές, καθώς φέρεται να είχε συμμετοχή στο παρελθόν σε οπαδικά επεισόδια και να είχε μάλιστα τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια μιας αιματηρής συμπλοκής, τον περασμένο Μάρτιο έξω από το Εφετείο.

Ο 43χρονος οπαδός βαρύνεται από κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες:

Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση

Διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση

Διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών

Βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα,

Διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση,

Οπλοφορία και οπλοχρησία

Παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων καθώς και

Εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού

Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν πλήθος επικίνδυνων αντικειμένων που είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς Έλληνας οπαδός του ΠΑΟ. Στο μεταξύ, τα ευρήματα των Αρχών αναμένεται να οδηγήσουν σύντομα στην έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 25η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μετά το ένταλμα σε βάρος του οργανωμένου οπαδού του ΠΑΟ, φέρεται ότι θα είναι σε θέση τις επόμενες ημέρες να διευρύνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια, εκδίδοντας νέα εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα για τα οποία προκύπτει εμπλοκή τους σε όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους μία σειρά από συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζονται και η αξιοποίηση των οποίων αναμένεται ότι θα φέρει ενώπιον της δικαστικής λειτουργού νέους κατηγορούμενους.

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.