Νέα εποχή στον ΠΑΟΔ

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟ Διοικητηρίου είναι ένα ιστορικό Σωματείο της πόλης με έτος ίδρυσης το 1929.
Στο ενεργητικό του - σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας- αριθμεί πολλές επιτυχίες και διακρίσεις.

Έχουν περάσει αμέτρητοι ποδοσφαιριστές με κάποιους από αυτούς να έχουν διακριθεί κάνοντας το επόμενο βήμα από την ακαδημία του ΠΑΟΔ σε ομάδες ΠΑΕ.

Το 2024 ο ΠΑΟΔ μετά από πολύ δουλειά άλλαξε επιτελείο τόσο διοικητικά όσο και προπονητικά για να επιστρέψει με ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.

Μία νέα ομάδα ανθρώπων με όρεξη και πάθος αναλαμβάνει να συνεχίσει η ομάδα δυναμικά και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί γιατί το αξίζει. Ξεκινά παράλληλα τις συνεργασίες της με ομάδες ΠΑΕ της Ελλάδος αλλά πλέον και του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΔ αποκτάει έδρα και χώρο προσέγγισης στα γήπεδα Νικολούδη.

Εκεί θα προπονούνται οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας σε εξαιρετικές καινούριες εγκαταστάσεις, με τα νέα γραφεία και αποδυτήρια.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επισημαίνουν: «Συνεχίζουμε επίσης τη συνεργασία του ΠΑΟΔ με την αθλητική εταιρεία ένδυσης “Macron” για τις εμφανίσεις των αθλητών όπου και αυτή τη σεζόν θα είναι μοναδικές!

Η ακαδημία ορίζει την πρώτη της προπόνηση όλων των τμημάτων στις 2 Σεπτεμβρίου.

Επικεφαλής και υπεύθυνος ο κ. Λάζαρος Σιάφος, ένας άνθρωπος με πλούσιο βιογραφικό τόσο ως πρώην ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής των Τμημάτων υποδομών εδώ και 10 χρόνια, μαζί του δυνατά ονόματα του χώρου.

Το γραφείο του Σωματείου είναι έτοιμο να υποδεχτεί παλιούς αλλά και νέους ποδοσφαιριστές και γονείς για την άμεση ενημέρωση τους αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Υπεύθυνη επικοινωνίας και γραμματειακής υποστήριξης η Σοφία Ιωαννίδου, με προϋπηρεσία χρόνων σε αντίστοιχη θέση, όπου θα βρίσκεται πάντα εκεί να σας καλωσορίζει και να φροντίζει καθημερινά τις ανάγκες των παιδιών έτσι ώστε να μπορούν παιδιά και γονείς να διευκολύνονται σε οτιδήποτε χρειαστούν!

Οι παροχές της ακαδημίας του ΠΑΟΔ είναι πολλές με 1η αυτή της ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής για όλα τα νέα παιδιά για αυτό τον χρόνο.

Η ενέργεια “Φέρε ένα φίλο σου” συνεχίζεται παρέχοντας στους υπάρχοντες αθλητές μας έναν μήνα ΔΩΡΕΑΝ συνδρομής της σεζόν.

Τη σεζόν 2024-2025 που ξεκινάει σε λίγο καιρό οι παροχές, οι εκδηλώσεις, οι δράσεις της ακαδημίας θα είναι πολλές και θα ανακοινώνονται στις σελίδες μας στο διαδίκτυο όπου εκεί θα ανακοινωθεί και ολόκληρος ο προγραμματισμός της ακαδημίας, τα τμήματα με τους προπονητές αλλά και το ετήσιο πρόγραμμα προπονήσεων.

Μετράμε αντίστροφα και σας περιμένουμε όλους με χαμόγελο και αγάπη να περάσουμε μια αξέχαστη χρονιά!

Μια χρονιά που ο ΠΑΟΔ θα μείνει αξέχαστος σε όλους»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.