Νέα διοίκηση στον ΑΟ Μεσήμβριας, Τσαρτσάρης: «Να πρωταγωνιστήσουμε και τη νέα περίοδο»

Χρήστος Λιάπης14 Ιουλίου 2024


Ο ΑΟ Μεσήμβριας κατέκτησε το Πρωτάθλημα στον πρώτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας και επιστρέφει πανηγυρικά στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τερμάτισε στην πρώτη θέση με 46 βαθμούς και τέρματα 51-17.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Τσαρτσάρης για την πετυχημένη αγωνιστική περίοδο που τελείωσε επισήμανε: «Η προηγούμενη χρονιά αν και ξεκίνησε με δυσκολίες, έκλεισε με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήμασταν μέσα στους στόχους μας που ήταν να πρωταγωνιστήσουμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα στο πιο δύσκολο όμιλο με ομάδες ποιοτικές και ανταγωνιστικές όπως ο ιστορικός Οδυσσέας Κορδελιού και ο νεανικός Έσπερος αλλά και κάποιες άλλες ομάδες. 

Όσον αφορά τη νέα χρονιά, συνεχίζουμε με τον ίδιο κορμό. Με κάποιες ακόμη προσθήκες ποιοτικές θα προσπαθήσουμε και τη νέα σεζόν να είμαστε μέσα στους στόχους μας που είναι και πάλι να πρωταγωνιστήσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».


Νέα διοίκηση στη Μεσήμβρια

Εγιναν στα γραφεία του συλλόγου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. το οποίο θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα σε ασφαλή μονοπάτια και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο σε όλους τους τομείς, καθιερώνοντας την ομάδα πρότυπο για τίς ερασιτεχνικές κατηγορίες. Με την συμμετοχή πολλών φίλων και μελών τού συλλόγου έγιναν οι σχετικές διεργασίες και ύστερα από μυστική ψηφοφορία εξελέγη το νέο 5μελές Δ.Σ. το οποίο έχει ως εξής : Πρόεδρος :Χρήστος Ισαακίδης, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Χουρμουζηΐδης, Γραμματέας : Γεώργιος Γιλτίδης, Ταμίας : Φώτιος Ιωάννου, Μέλος : Ιωάννης Πηλίτσης. Αναπληρωματικά μέλη: Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων και Διαχειριστής τής σελίδας : Δημήτριος Τσοπανίδης, Αν.μέλος : Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση, υγεία, επιτυχίες και παραγωγικό έργο. Ακόμη να μεγαλώσουν τον σύλλογο και να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο την νεολαία της περιοχής μέσα στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ Μεσήμβριας κάτι που εγγυάται η εμπειρία των παλαιών και η όρεξη και ο ενθουσιασμός των νέων μελών τού νέου σχήματος του Δ. Σ.» επισημαίνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.