Νέα αρχή για τον Εδεσσαΐκό, όλες οι μεταγραφές

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Τη Δευτέρα 19-8-2024 θα γίνει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του Εδεσσαικού στο Δημοτικό γήπεδο Φόρης Γιεντζής στις 18:00.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο  Σέρτζι Τσολάκοβιτς . Υπήρξε πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας στην Α Εθνική και διετέλεσε και προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ελπίδας Έδεσσας με απόλυτη επιτυχία αφού πέρυσι κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Παλιμάνη. Ειχε αγωνιστεί στον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ για πολλά χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά το τι σημαίνει ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ.

Ο Βαγγέλης Μεταξάς θα ανήκει στο ρόστερ της ομάδας την φετινή σεζόν. Ο Βαγγέλης έχει τιμήσει την φανέλα του Εδεσσαΐκού για πολλά χρόνια και πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσθήκη για πολλούς λόγους.

Ακόμη ο σύλλογος πήρε τον Αντώνη Ιωσηφίδη που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση είτε σαν πλάγιος αμυντικός, είτε σαν μέσος είτε σαν εξτρέμ. Ο Αντώνης έχει αγωνιστεί σε Φλαμουριά, Ελπίδα Έδεσσας, Εδεσσαϊκό, Δόξα Μαυροβούνιου, Άρη Προφήτη Ηλία και Αστραπή Ζερβης.

Προχώρησε στην απόκτηση του 17χρονου επιθετικού Λευτέρη Γουλάκη. Ξεκίνησε απο τον Π.Α.Ο Κερασιάς και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελπίδας Έδεσσας. του 24χρονου εξτρέμ Λευτέρη Ροδοβίτη Ξεκίνησε να αγωνίζεται σε νεαρή ηλικία στην Ελπίδα Έδεσσας. Απο εκεί ήρθε η μεταγραφή του στον Εδεσσαικό ενώ έπαιξε στη συνέχεια σε Ακρίτες, ΠΟΞ και Ορφέα Ριζαρίου.

Ο Εδεσσαϊκός προχώρησε στην απόκτηση δυο ακόμα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Τσέλιος Πέτρος και Κασαρτζόγλου Άγγελος θα βρίσκονται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα. Ο Πέτρος παιδί των ακαδημιών αγωνίζεται σαν δεξιός εξτρέμ και έρχεται με δυο γεμάτες χρονιές με την Ελπίδα Έδεσσας. Ο Άγγελος 16 ετών αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έρχεται και αυτός απο την Ελπίδα Έδεσσας.

Αποκτήθηκε ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Παπαηλίας. Ξεκίνησε από τον Ηρακλή Έδεσσας και έπαιξε ακόμη σε Εδεσσαϊκό, Ελπίδα Έδεσσας, Θύελλα Σαρακηνών σε Α1 και Γ εθνική κατηγορία, Δόξα Μαυροβουνίου, Άρη Προφήτη Ηλία και Αστραπή Ζερβης

Αποστολίδης και Τσολάκης είναι νέες προσθήκες. Ο Παναγιώτης Αποστολίδης 17 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι κυρίως το πάθος και η ένταση που βγάζει την ώρα του αγώνα. Πρόκειται για ενα παιδί απο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έχει αγωνιστεί σε Άρη Προφήτη Ηλία και Ελπίδα Έδεσσας. Ο Βαγγέλης και αυτός 17 ετών αγωνίζεται στην επίθεση κυρίως στα πλάγια. Απο τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού βρέθηκε για δυο χρόνια στην Ελπίδα όπου εκεί με τις εμφανίσεις του είχε τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ανθρώπων του Νομού.

Ο Εδεσσαικός προχώρησε ακόμη στην απόκτηση τριών παικτών. Πρόκειται για τον Άρη Λότσι 22 ετών αμυντικός με εμπειρία σε Α1 και Α κατηγορία, Γιώργο Ιορδανίδη 22 ετών αμυντικός επίσης και αυτός με αρκετά παιχνίδια σε Α1 και Α κατηγορία. Ο Λότσι και ο Ιορδανίδης εκτός απο την Ελπίδα Έδεσσας έχουν αγωνιστεί και στον Άρη Νησιού. Τρίτη προσθήκη είναι αυτή του Δημήτρη Ολίδη που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο αλλά και στα πλάγια της επίθεσης 24 ετών. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν για πολλά χρόνια με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Άρνισσας και πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος με την Ελπίδα Έδεσσας.

Ηρθαν ακόμη ο Στέλιος Σιάνος και Δημήτρς Λιάρος. Ο Στέλιος είναι 17 ετών αγωνίζεται κυρίως σαν δεξιός μπακ και έχει γεμάτες παραστάσεις απο την Α και Β κατηγορία του νομού αφού αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ελπίδα. Ο Δημήτρης 17 ετών και αυτός αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου σαν αμυντικό χαφ.

Ο Στέλιος αλλά και ο Δημήτρης ξεκίνησαν απο τα τμήματα υποδομής του Εδεσσαϊκού και έφτασαν σε σημείο πέρυσι να γίνονται πρωταθλητές με την Ελπίδα Έδεσσας.

Ακόμη ήρθε ο Άγγελος Πέτκος που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα είναι 16 ετών και επιστρέφει μετά τον περσινό του δανεισμό στην Ελπίδα Έδεσσας έχοντας καταγράψει 14 συμμετοχές σαν βασικός και μετράει ήδη ενα πρωτάθλημα την χρονιά που μας πέρασε. Ο Λάζαρος Ηλίας επίσης 16 ετών αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή σαν δεξιός μπακ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν κεντρικός αμυντικός και αυτος έρχεται με τον τίτλο του πρωταθλητή αφού πέρυσι αγωνιζόταν στην Ελπίδα Έδεσσας. Και η δυο ποδοσφαιριστές προέρχονται απο τα τμήματα υποδομών του Εδεσσαϊκού πριν μεταγραφούν πέρυσι στην δεύτερη ομάδα της πόλης.

Το ΔΣ συγκροτημένο σε σώμα έχει ως εξής: 

Κιουρτζίδης Νικόλαος(πρόεδρος), 

Σκούλης Ιωάννης(αντιπρόεδρος), 

Αδάμ Χρήστος(γενικός γραμματέας), 

Μούσιος Λεωνίδας(ταμίας), 

Σανος Αναστάσιος(έφορος), 

Τακτικά μέλη: Πατετσίνης Ευάγγελος ,Ζεϊρεκλίδης Παναγιώτης, Τσιτσκάρης Ιωάννης, Καμπούρης Αθανάσιος, Εμμανουήλ Σταύρος, Νικολαΐδης Γρηγόριος, 

Αναπληρωματικα μέλη: Χατζηανδρέου Αναγνώστης, Τσαούσης Χρήστος, Καλαντζής Ιωάννης, Παυλίδης Χρήστος, Τρυφωνίδου Μαρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.