Νέα απώλεια για την ΑΕΚ κόντρα στην εξαιρετική Καλλιθέα

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Σεπτεμβρίου 2024

Σε ένα παιχνίδι που η μπάλα ήταν πάνω κάτω, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, τελικά Καλλιθέα και ΑΕΚ αρκέστηκαν στο 0-0, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 1. 

Η Ένωση υπέπεσε σε δεύτερη απώλεια στο Πρωτάθλημα-μετά το 1-1 με τη Λαμία στην πρεμιέρα-γεγονός που την αφήνει στο -2 από την κορυφή και πλέον έχει μπροστά της το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (29/9, 21.00) στην OPAP ARENA. 

Από την άλλη πλευρά, οι νεοφώτιστοι-που βάζουν με το...καλημέρα δύσκολα στους μεγάλους-πανηγύρισαν έναν σπουδαίο βαθμό κόντρα στην Ένωση και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο (28/9, 17.00). 





Οι συνθέσεις:

ΚAΛΛΙΘΕΑ (Mάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν - Ισιμά Μιρέν, Μότοκ, Πασαλίδης (71’ Tσιβελεκίδης) - Μανθάτης, Μερκάτι (66’ Eντιαγιέ), Ντιμπά, Χάνουσεκ – Ντεμέτριους (67’ Βασιλόγιαννης), Μουτίνιο (72’ Bαλμπουενά) – Τζιάνι (85’ Σοϊρι). 

ΑΕΚ (Mατίας Αλμέιδα): Στρακόσα - Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί (λ.τρ. 37’ Κάλενς), Πήλιος – Σιμάνσκι (66’ Γιόνσον), Μάνταλος, Κοϊτά (66’ Tζοούμπερ), Ελίασον (76’ Φερνάντες) – Περέιρα (76’ Tσιλούλης), Πιερό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.