NBA: Το μεγάλο «come back» του Λόνζο Μπολ-Επέστρεψε μετά από 2,5 χρόνια

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Η αναμέτρηση των Σικάγο Μπουλς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς για την preseason του ΝΒΑ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς άλλο ήταν το μεγάλο γεγονός της βραδιάς. Αυτό δεν ήταν άλλο από την μεγάλη επιστροφή του Λόνζο Μπολ στην ενεργό δράση μετά από 2,5 χρόνια απουσίας.

Ο άσος των Μπουλς ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, περνώντας τρεις φορές την πόρτα του χειρουργείου για επεμβάσεις στο αριστερό γόνατο αλλά και για μεταμόσχευση μηνίσκου.

Ο Μπολ πέρασε στο παρκέ στα μέσα της πρώτης περιόδου και ευστόχησε σε τρίποντο σε μία από τις πρώτες επαφές του με την μπάλα, ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα με 10 πόντους με 2/2 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 15 λεπτά συμμετοχής και εν μέσω αποθέωσης.

«Ένιωσα πολύ καλύτερα παίζοντας, από ότι παρακολουθώντας ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ καν να βρω τις λέξεις για να περιγράψω το πώς ένιωσα. Ήταν μία στιγμή που δεν θα ξεχάσω», δήλωσε ο ίδιος μετά τον αγώνα για το πρώτο του παιχνίδι έπειτα από περισσότερες από 1.000 ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.