NBA: Παίκτης των Σέλτικς «έφαγε ξύλο» σε κολεγιακό αγώνα

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ντέρικ Γουάιτ είχε την επιθυμία να απολαύσει ένα κολεγιακό αγώνα, μια ιδέα που τελικά δεν του βγήκε σε καλό, αφού τελικά ενεπλάκη σε καυγά, με αποτέλεσμα να δεχθεί και μερικές... γροθιές. Μια ένταση «διαρκείας» που προκλήθηκε από αντίπαλο οπαδό, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού.

Πιο συγκεκριμένα, ο NBAer και χρυσός Ολυμπιονίκης θέλησε να παρευρεθεί σε αγώνα του κολεγίου που φοίτησε, αυτό του Κολοράντο, κόντρα στον μεγάλο αντίπαλό του, το Κολοράντο Στέιτ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της «μαθητικής» αναμέτρησης, και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το "TMZ Sports", ο γκαρντ των Σέλτικς είχε μία έντονη συζήτηση με τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας, όταν ένας εξ αυτών δεν αρκέστηκε στα λόγια και αποφάσισε να τον... γρονθοκοπήσει!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση για αρκετή ώρα, με πολύ κόσμο να μπαίνει στην μέση για να συγκρατήσει τον Γουάιτ και όσους ήταν γύρω του, μέχρι να εμφανιστεί η ασφάλεια. Με βάση όσα έγιναν γνωστά πάντως, δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, ούτε έχει κατατεθεί κάποια μήνυση από οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.