NBA: Άνετη επικράτηση των Πέισερς επί των Νετς- Νίκες για Σέλτικς, Σανς και Χοκς

Metrosport Team02 Απριλίου 2024

Έξι αγώνες για το NBA πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (02/04) με τους Πέισερς να κερδίζουν εύκολα τους Νετς και τους Σέλτικς, Σανς και Χοκς να συνεχίζουν με νίκες. 

Η ομάδα της Ιντιανάπολις πήρε το παιχνίδι κόντρα τους Μπλούκλιν Νετς, εντός έδρας,  παραμένοντας στην 6η θέση της Ανατολικής περιφέρειας που δίνει απευθείας εισιτήριο για τα playoff, καθώς επικράτησε με 133-111 πετυχαίνοντας την 3η νίκη σε 4 ματς και βρίσκεται 2 νίκες πάνω από τους Μαϊάμι Χιτ. Πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν οι Χαλιμπέρτον με 27 πόντους, Σμίθ 17 και Σιάκαμ να προσθέτει άλλους 15. Για την ομάδα του Μπλούκλιν οι Τόμας, Γουότφορντ και Μπρίτζες να σημείωνουν 22, 21 και 19. 

Στο Σάρλοτ οι Σέλτικς πήραν άλλη μία νίκη στη σεζόν αυτή τη φορά απέναντι στους Χόρνετς με 118-104, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχουν κλειδώσει τη πρωτιά στην Ανατολή και τη παρουσία στα playoff. Για τους «Κέλτες» οι Χάουζερ και Τέιτουμ πέτυχαν από 25 πόντους με τον Πορζίνγκις να σημειώνει άλλους 20. Για τους «Σφήκες» ο Μπρίτζες πέτυχε 26 με τον Γουίλιαμς να ακολοθεί με 23. 

Οι Σάνς πέρασαν από την Νέα Ορλεάνη κερδίζοντας τους Πέλικανς με 124-111 παραμένοντας στο κυνήγι του αντιπάλου που έπαιξαν σήμερα (02/04) και των Μάβερικς για να μπούν απευθείας στα playoff για να μην χρειασούν τη ψυχοφθόρο διαδικασία των play-in. Για τους «Ήλιους» ο Μπούκερ έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι με 52 πόντους με τον άλλο αστέρα Κέβιν Ντουράντ να σημειώνει 20. Για τους γηπεδούχους που είναι 1 νίκη διαφορά από τους Σάνς και ισοβαθμούν στις 45 νίκες με τους Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς Ουίλιαμσον και Μάρει πέτυχαν από 30 και 21 πόντους. 

Στα άλλα 3 ματς της ημέρας:

Σικάγο Μπούλς-Ατλάντα Χοκς: 101-113 («Τα γεράκια» έχουν κλείδωσαν την είσοδο τους στα play-in) 

Ορλάντο Μάτζικ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς: 104-103 

Ντιτρόιτ Πίστονς- Μέμφις Γκλίζλις: 108-110 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.