Nations League: Έξαλλος με διαιτητή ο Ρονάλντο- «Είσαι σκ@@» του φώναξε

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Η 200ή συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Εθνική Πορτογαλίας δεν στάθηκε τυχερή. Η Εθνική ομάδα της χώρας του έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στη Γλασκόβη με τη Σκωτία για την 4η αγωνιστική του Nations League.

Παρότι ο Ρονάλντο δεν σκόραρε αποτέλεσε-για διαφορετικό όμως λόγο- το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης. Αιτία τα... γαλλικά του προς τον διαιτητή μόλις αυτός σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Οι Πορτογάλοι ισχυρίζονταν πως είχαν κερδίσει κόρνερ στις καθυστερήσεις, ωστόσο ο ρέφερι της αναμέτρησης, αποφάσισε να λήξει το παιχνίδι και να μην αφήσει στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να απειλήσει για μια τελευταία φορά. 

Αυτή η απόφαση έφερε και τα νεύρα του Ρονάλντο ο οποίος τα «έχωσε» στον διαιτητή, λέγοντας του «είσαι σκ@τ@». Στη συνέχεια μάλιστα και αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή.

Δείτε το βίντεο:

@optussport Cristiano Ronaldo was 𝙉𝙊𝙏 happy with the referee 🤬 Portugal had a corner but the referee blew for full time sending Ronaldo into meltdown. #UNL #NationsLeague #Portugal ♬ original sound - Optus Sport

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.