Ναταλία Γερμανού: Ποιον πολυσυζητημένο καλεσμένο υποδέχεται το Σάββατο

Metrosport Team07 Απριλίου 2024

Τον πιο πολυσυζητημένο καλεσμένο της θα υποδεχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Αμέσως μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, κατά την οποία εξέφρασε την άποψή του για την τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Καρβέλα και τη Νίκη Λυμπεράκη, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν σε αυτή την εκρηκτική συνέντευξη, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία αποκάλυψη-βόμβα.

«Αχ, πόσα έχω να πω. Κοιτάξτε τώρα να δείτε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι θα έκανε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα με τον Νίκο Καρβέλα», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Αφού οι συνεργάτες της άφησαν να εννοηθεί πως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει την... αντοχή για να πάρει αυτή τη συνέντευξη από τον γνωστό συνθέτη, η παρουσιάστρια είπε: 

«Δεν χρειάζεται αντοχή για να κάνεις κουβέντα με τον Καρβέλα. Χρειάζεται μία ειλικρίνεια. Να τον κοιτάζεις στα μάτια και να ακούς τι σου λέει. Και όλα αυτά θα τα παρακολουθήσετε και θα συμβούν σε μία εβδομάδα ακριβώς σε αυτό εδώ το πλατό».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.