Ναταλία Γερμανού: Ποιοι αποχωρούν από την εκπομπή της

Metrosport Team07 Ιουλίου 2024

Τους τίτλους τέλους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή της «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

Η γνωστή παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στην οποία η αγαπημένη εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται στον Alpha με δύο, ωστόσο, διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό της.

Όπως αποκάλυψε στον σημερινό επίλογο της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού ο Δημήτρης Πανόπουλος και Εβελίνα Νικολίζα ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους μαζί της και θα συνεχίσουν τη νέα σεζόν ακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους.

«Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για το season 6 του “Καλύτερα δε γίνεται” και θα υπάρξουν κάποιοι… αποχαιρετισμοί. Είναι αλήθεια αυτό… Δυο από τα μέλη της μπάντας μας ετοιμάζονται για σόλο καριέρα. Αλλά, θέλω να πω ως μαέστρος αυτής της μπάντας, ότι κάθε σωστός μαέστρος οφείλει με αγάπη να αγκαλιάζει τα μέλη του, να τα φυλάει, να τα αγκαλιάζει σφιχτά και να τους εύχεται καλή επιτυχία», είπε η Ναταλία Γερμανού.

 Και πρόσθεσε: «Αυτό ακριβώς θα κάνω όταν έρθει η στιγμή. Όχι ακόμα, έχουμε και τρεις ώρες μπροστά μας, αγαπημένε μου Δημήτρη και αγαπημένη μου Εβελίνα. Ξέρετε ότι θα σας αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου. Αυτά δεν αλλάζουν και ούτε χαλάνε οι φιλίες για μια εκπομπή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.