Ναταλία Γερμανού: «Ο χαρτογιακάς δεν ρώτησε ποιος είναι ο πρώην;»

Metrosport Team06 Απριλίου 2024

Ξέσπασε on air η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή τα συνεχή περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και τη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, που έκοψε το «νήμα» της ζωής της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε με άκρως σκληρή γλώσσα και χαρακτήρισε ως «χαρτογιακά» τον αστυνομικό που μιλούσε στο τηλέφωνο με την αδικοχαμένη κοπέλα, καθώς αντί να τη βοηθήσει, κατέληξε να ακούει τη δολοφονία της live.

«Καταλαβαίνετε ότι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς πλέον, οι δολοφόνοι, οι κακοποιητές. Νομίζεις ότι βλέπεις αστυνομική ταινία και μάλιστα κακή. Ο άλλος στο κουβούκλιο, ο φύλακας, στα πέντε βήματα που τον χώριζαν από το κορίτσι αυτό, δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε. Αδιανότητα πράγματα, πραγματικά.
Το πιο βασικό, πάει κάποιος και καταγγέλλει ότι φοβάται, το πιο απλό δεν είναι να ρωτήσεις ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου ο οποίος σε κυνηγάει. Να μπεις να δεις έχει παρελθόν, έχει μητρώο; Ποιο είναι το όνομα του ανθρώπου έπρεπε να πει αυτός της αμέσου δράσεως, συγχωρέστε με, ο χαρτογιακάς. Ποιος είναι αυτός ο πρώην; Όνομα δεν έχει;», ξέσπασε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, η δημοσιογράφος Ηρώ Καρυοφύλλη αναφέρθηκε στα νέα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. και στη νοοτροπία της Αστυνομίας, που όπως ανέφερε είναι αρκετές δεκαετίες πίσω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προλάβει τα εγκλήματα.

Μάλιστα, η μάχιμη δημοσιογράφος εξήγησε ότι σε περιπτώσεις καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας ή παρεμφερούς περιστατικού, δεν είναι ανάγκη το θύμα να καταθέσει μήνυση, καθώς είναι αυτεπάγγελτη βάσει νόμου.

Παράλληλα, η Ηρώ Καριοφύλλη αποκάλυψε ότι πριν από λίγους μήνες 2.500 αστυνομικοί έκαναν αιτήσεις να φύγουν από τα αστυνομικά τμήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.