Ναταλία Γερμανού για Αυτιά – Κασσελάκη: «Δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά, δεν είναι καν φίλος μου»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2023

Τη δική της θέση γύρω από την μεγάλη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Γιώργο Αυτιά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, πήρε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της. 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι τον ενόχλησε η φράση: τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο. Δεν είπε κάτι τέτοιο ο κύριος Αυτιάς. Προσέξτε, δεν πάω να ξεπλύνω κανέναν Αυτιά, παρακαλώ μην μου την πέσετε», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού βλέποντας το σχετικό απόσπασμα.

«Ο Γιώργος Αυτιάς δεν είναι καν φίλος μου. Ένα «χαίρω πολύ» λέμε όταν βρισκόμαστε. Άλλο «τι μέλλει γενέσθαι» με υπονοούμενα σαφή, τι κάνουν τα αγοράκια μεταξύ τους στα αποδυτήρια και άλλο αυτό που είπε. Αλλά και από την άλλη, τι εννοεί με το «τι μέλλει γενέσθαι»; Τι εννοεί; Οι λέξεις έχουν σημασία, έχουν βάρος», συνεχίζει τον συλλογισμό της η παρουσιάστρια του Alpha.

«Αν ο Γιώργος Αυτιάς έλεγε ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο είναι άλλο. Έτσι όπως το ακούω, δεν σημαίνει τίποτα», υπογραμμίζει η Ναταλία Γερμανού.

«Ο κύριος Κασσελάκης είχε πολλές αφορμές και ξέσπασε τα νεύρα του στον Γιώργο Αυτιά. Διάβασε την γραπτή ανακοίνωση, γιατί είδε τι έγινε στο διαδίκτυο, του την έπεσαν πολλοί. Γενικά ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Καλά κάνουν, το έχει κερδίσει αυτό ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μεγάλη του κατάκτηση αλλά θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον νέο αέρα που έχει φέρει παρά με την ερωτική του ζωή», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.