«Ναρκοπέδιο» η Λειβαδιά για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Μάντζιος05 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σε μία έδρα, που παραδοσιακά δεν είναι και πολύ… φιλόξενη, αφού στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη, έχει «σκοντάψει» ήδη 5 φορές σε αυτήν.

Το metrosport.gr σας θυμίζει τα παιχνίδια στα οποία άφησε βαθμό ή βαθμούς στο γήπεδο του Λεβαδειακού, γήπεδο – «ναρκοπέδιο» για τον Δικέφαλο, που χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή για να περάσει νικηφόρα από αυτό.

6 Μαρτίου 2013

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-0

Επαναληπτικός του κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ παρά το 0-0 να παίρνει την πρόκριση, αφού είχε επικρατήσει με 2-0 στην Τούμπα. Μία από τις ανώδυνες ισοπαλίες για τον Δικέφαλο, που είχε προπονητή τότε τον Γιώργο Δώνη και ο Λεβαδειακός τον Γιώργο Παράσχο.


13 Απριλίου 2014

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 3-2

Εφιαλτικό απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αφού έχανε με 3-0 πριν συμπληρωθούν τα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα! Ο Λεβαδειακός με προπονητή τον Σάββα Παντελίδη άνοιξε το σκορ στο 14΄με τον Βαρέλα, τρία λεπτά αργότερα ο Μιλοσάβλιεφ έκανε το 2-0 και στο 29΄ο Κονέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0! Ο ΠΑΟΚ με τεχνικό τότε τον Γιώργο Γεωργιάδη του Χαραλάμπους, μείωσε με τον Ολίσε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και διαμόρφωσε το τελικό 3-2, με ένα γκολ του Βούκιτς στις καθυστερήσεις.


14 Δεκεμβρίου 2015

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-0

Για την 14η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη Λειβαδιά, μένοντας στο 0-0 με τους Βοιωτούς. Με τον Ιγκόρ Τούντορ ο Δικέφαλος του βορρά στον πάγκο, με τον Άκη Μάντζιο ο Λεβαδειακός. Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από Κλάους Αθανασιάδη, Ρόμπερτ Μακ και Γκάρι Ροντρίγκες.


20 Αυγούστου 2017

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-0

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την σεζόν 2017-18 και ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με γκέλα, μένοντας στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στον πάγκο του Δικεφάλου και ο Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του Λεβαδειακού. Πρίγιοβιτς, Πέδρο Ενρίκε και Ρόμπερτ Μακ απειλούν για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν καταφέρνουν να σκοράρουν.


9 Οκτωβρίου 2022

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-1

Είναι η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-2023 και ο ΠΑΟΚ «σκαλώνει» στην Λειβαδιά, μένοντας στο 1-1 με τους Βοιωτούς. Ο Δικέφαλος του βορρά με Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο, ενώ ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι στον πάγκο του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ στο 73΄με τον Νάρεϊ, αλλά δέχεται την ισοφάριση από τον Μπελμόντ στις καθυστερήσεις (μακρινό σουτ που αιφνιδιάζει τον Κοτάρσκι) και μάλιστα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, αποβάλλεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.