Νάρεϊ: «Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το πρώτο μου σημείο επαφής - Έχω προτάσεις και από άλλους συλλόγους»

Κώστας Πετρωτός12 Μαΐου 2023

Αναφορικά με το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη αλλά και την περίοδο αποθεραπείας του μίλησε στο «transfermarkt» ο Κάλεντ Νάρεϊ, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου να σημειώνει χαρακτηριστικά για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, «Ο τελικός σημαίνει πολλά για μένα γιατί είναι μια ευκαιρία να κερδίσω έναν τίτλο στην πρώτη μου κιόλας σεζόν».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να προσαρμοστεί στους Θεσσαλονικείς: «Αισθάνθηκα απόλυτα άνετα από την πρώτη μέρα, τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά. Στην ομάδα όλοι μιλούν αγγλικά. Έχουμε και δύο γερμανόφωνους παίκτες, συνεπώς δεν είχα κανένα πρόβλημα να ενσωματωθώ. Προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι και προσπαθώ πάντα για το μέγιστο».

Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων προς το πρόσωπό του, τόνισε: «Έχω ήδη παρατηρήσει μέσω των συμβούλων μου ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι τιμή, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ» ενώ σε ερώτηση για το αν θα είναι του χρόνου (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025), ανέφερε πως: «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Μετά το τέλος της σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις και εξέταση του τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Πάντα παίρνω απόφάσεις με γνώμονα την οικογένειά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το πρώτο μου σημείο επαφής».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Φυσικά ελπίζαμε σε περισσότερα. Στόχος ήταν μια θέση στους δύο πρώτους και άρα ένα εισιτήριο για την πρόκριση στο Champions League 2023/24. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τώρα στοχεύουμε στην τρίτη θέση για να προκριθούμε στο Europa League».

Μάλιστα, αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα, υπογράμμισε πως: «Δυστυχώς δεν μου επέτρεψαν να προπονηθώ για δύο εβδομάδες γιατί έπρεπε να πάρω φαρμακευτική αγωγή. Έχω ήδη ξεκινήσει προπονήσεις. Θα δούμε αν είναι αρκετό για τον τελικό του κυπέλλου».

Στις 24 Μαΐου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και όπως τόνισε ο Νάρεϊ: «Ελπίζω να είμαι εκεί. Αν δεν είναι αρκετό, θα στηρίξω την ομάδα απ' έξω με όλες μου τις δυνάμεις. Ο τελικός σημαίνει πολλά για μένα γιατί είναι μια ευκαιρία να κερδίσω έναν τίτλο στην πρώτη μου κιόλας σεζόν. Αυτό θα ήταν υπέροχο».

Όσο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ; «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Θετικά τρελό θα έλεγα. Οι οπαδοί ζουν τον σύλλογο διαρκώς. Υπάρχει μια απίστευτη ατμόσφαιρα με πολλά συναισθήματα σε κάθε παιχνίδι και ιδιαίτερα τα ντέρμπι είναι άγρια. Μπορώ πραγματικά να πω μόνο θετικά πράγματα για τους οπαδούς και τον σύλλογο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.