Στήλες The Mediterranean

Νάπολι, Λουκάκου και ματς για γκολ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος29 Σεπτεμβρίου 2024

Ωραία μέρα η σημερινή, ενδιαφέροντα παιχνίδια, ντέρμπι έχει ουκ ολίγα και αγώνες που προμηνύεται να έχουν γκολ.

Στην Ισπανία αρχικά χρονικά το Θέλτα-Χιρόνα είναι ζευγάρι που προδιαθέτει για ανοικτό παιχνίδι, για γκολ και γενικώς ωραίο παιχνίδι. Ειδικά η Θέλτα στο Βίγκο έχει δώσει ματς που σου αρέσει να τη βλέπεις. Ήταν καλή και με την Ατλέτικο παρ’ ότι έχασε που δεν άξιζε. Ταιριάζει ο αντίπαλος καθώς η Χιρόνα έχει και σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι δημιουργική και παίζει την Τετάρτη ιστορικό ματς με τη Φέγενορντ, το πρώτο της στο CHL στο Μοντιλίβι. Στα γκολ πήγα εδώ, με δύο καλές λύσεις και άξιες επιλογές στις αποδόσεις για σκόρερ σε Άσπας (2,80) και Ντανζούμα (3,40).

Το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης στο Μετροπολιτάνο είναι αμφίρροπο και μπορεί να πάει παντού, με αξιοσημείωτη την απουσία του Εμπαπέ. Η Ατλέτικο με Γκριζμάν-Άλβαρες πριν πάει στην Πορτογαλία να παίξει με την Μπενφίκα, ο Μπέλιγχαμ πίσω από Βινίσιους και Ροντρίγκο για τη Ρεάλ πριν πάει στη Γαλλία να αντιμετωπίσει τη Λιλ. Η χθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα δημιουργεί ευκαιρία και για τις δύο να την πλησιάσουν και πιστεύω θα επιδιώξουν να κερδίσουν το ντέρμπι με γκολ, παίζοντας και δημιουργώντας, όχι ίσως με διάθεση να «καταστρέψουν». Καλές αποδόσεις για σκόρερς σε Χούλιαν Άλβαρες και Μπέλιγχαμ, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό, έδωσε ασίστ με την Αλαβές και ίσως τώρα είναι η ώρα να πετύχει και το πρώτο του γκολ στη La Liga. Και κάρτες ίσως έχουμε εδώ, για ντέρμπι πρόκειται και σε υψηλό ποσοστό είναι ήδη οι Βινίσιους και Βαλβέρδε. Πήρα τον Ουρουγουανό (σε απόδοση 4.00) που έχει δύο σερί με Εσπανιόλ και Αλαβές.

Στην Ιταλία πρώτη στάση έκανα στην φορμαρισμένη Κόμο που μετά το καταπληκτικό 3-2 μέσα στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα ψάχνει με ψυχολογία την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Δεύτερη σερί ήττα για τη Βερόνα του Τζανέτι (από την Τορίνο 3-2) που θα της λείψει και ο Νταβίντοβιτς στα μετόπισθεν. Εξαιρετική η τριπλέτα Φαντέρα, Παζ και Στρεφέτσα πίσω από τον Κουτρόνε για την Κόμο, νομίζω το timing είναι με την ομάδα του Φάμπρεγας. Στις επιλογές μου για σκόρερ και ο Πατρίκ Κουτρόνε (3,00) που έχει 3 γκολ σε 6 ματς, αλλά αξίζει και μια «τουφεκιά» και στους πολύ δραστήριους Στρεφέτσα και Παζ.

Ξεκάθαρο φαβορί η Νάπολι κόντρα στη Μόντσα. Η Νάπολι που «ξεμπούκωσε» 5-0 με rotation από τον Κόντε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Παλέρμο στο Κύπελλο και αντιμετωπίζει μια ομάδα «τίποτα σπουδαίο» που έχει παρουσιάσει ο Νέστα. Δύσκολα θα τη γλιτώσει. Μια χαρά στον διπλασιασμό το γκολ του Λουκάκου, επέλεξα combo με Νίκη Νάπολι και σκόρερ τον Βέλγο (2,27).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΘΕΛΤΑ-ΧΙΡΟΝΑ GG&OVER

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ Μ. GG&OVER

ΚΟΜΟ-ΒΕΡΟΝΑ 1

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΟΝΤΣΑ 1&ANYTIME ΛΟΥΚΑΚΟΥ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.