Νάνσυ Παραδεισανού: «Θεωρούν ότι κάνουμε σεξ και μετά μας παίρνουν στη δουλειά»

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Για τη νέα τηλεοπτική της στέγη και το παρασκήνιο στην ελληνική τηλεόραση μίλησε στο διαδικτυακό της κανάλι στο YouTube η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη, σχολίασε ότι οι συζητήσεις με την μελαχρινή παρουσιάστρια ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια και, πλέον, ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

«Στο προηγούμενο κανάλι που ήμουν έχει τύχει να πάω σε ραντεβού για να συζητήσουμε τι θα κάνω την επόμενη χρονιά και στον δρόμο διάβαζα ρεπορτάζ για το τι θα μου προτείνουν. Εγώ δεν το ήξερα, δεν κυκλοφόρησε από εμένα. Κάποιος μπορεί να το πει επί τούτου ή να διαρρεύσει κάτι που δεν ισχύει. Αυτό συνέβη και με μένα φέτος, γράφτηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν και, όταν πήρα τους συναδέλφους να τους ρωτήσω, μου είπαν ότι τους το έδωσε το κανάλι. Όχι ο ΣΚΑΪ, άλλος σταθμός», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όπως είπε, στόχος των περισσότερων είναι ο «ντόρος» γύρω από μία εκπομπή, με την ίδια ωστόσο να μην μπαίνει σε αυτό το... τριπάκι.

«Εγώ χάπατο, δεν μιλάω, δεν λαλάω, δεν αντιδρώ. Αυτά σιγά-σιγά θα αλλάξουν, σκέφτομαι να αρχίσω να αντιδρώ και να λέω τι συμβαίνει. Είμαι μία κοπέλα μόνη μου, χωρίς καμία πλάτη, δεν σηκώνω ένα τηλέφωνο και κανονίζω καταστάσεις. Έχω ακούσει πολλές βλακείες και πάρα πολλές ανηθικότητες. Με τον σταυρό στο χέρι… δύσκολα.

Στη δουλειά μας όλοι θεωρούν ότι πρώτα πηδιόμαστε και μετά κάνουμε δουλειά. Είναι δεδομένο αυτό, πρώτα παίζει σεξ και μετά όλα τα άλλα. Δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε, το πώς θα κάνουμε σεξ ο ένας με τον άλλο και εγώ πρέπει να έχω κάνει πολύ λίγο σεξ στη δουλειά», είπε η ίδια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.