Νάνσυ Παραδεισανού: «Έκανα κάτι με 14 χρόνια μικρότερο μου και πέρασα πολύ ωραία»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο κανάλι της στο Youtube απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε σε μηνύματα σχετικά με τη συνεργασία της με την Ελένη Τσολάκη, τον φίλο της Κώστα Τσουρό και αν τελικά θα παντρευτεί. 

«Θεωρώ ότι το φλερτ δεν έχει ηλικία και έχω φλερτάρει και με ανθρώπους μικρότερους μου. Ο μεγαλύτερος ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερος, που δεν τον θεωρώ και δραματικά μεγάλο. Ο μικρότερος όμως ήταν 14 χρόνια, είχα περάσει πολύ ωραία μαζί του και είναι και πρόσφατο. θεωρώ ότι η ηλικία πραγματικά είναι ένας αριθμός. Ειλικρινά πιστεύω πως έχει να κάνει με το πως νιώθεις, η επιστήμη πια έχει βοηθήσει και οι άνθρωποι μπορούν να αναπαράγονται και σε μεγαλύτερες ηλικίες με ευκολία».

Στην ερώτηση αν θα παντρευτεί τον Τσουρό υποστήριξε ότι: «Με τον Κώστα θα είμαστε για πάντα φίλοι. Ελπίζω να είναι για πάντα στη ζωή μου και να είμαι και εγώ στη δική του. Δεν θα παντρευτούμε, είμαστε και οι δύο αλλού. Δεν υπάρχει κάτι, ρωτήστε με όσες φορές θέλετε αλλά θα δίνεται η ίδια απάντηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.