Θεσσαλονικιός σερβίρει «ΠΑΟΚτσήδικα» σφηνάκια στην Μάλτα (pics)

Χρυσή Γρηγοριάδου24 Οκτωβρίου 2023

Περίπου 900 χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, ο Έλληνας επιχειρηματίας Δημήτρης Νάκος φέρνει «άρωμα» Ελλάδας αλλά και ΠΑΟΚ στην Μάλτα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας διατηρεί δύο καταστήματα εστίασης στην Μάλτα το «Yia mas» και το «Mykonos», τα τηλέφωνα και των δύο μαγαζιών του τελειώνουν καθόλου τυχαία σε 1926.

Όμως η αγάπη του Δημήτρη για τον Δικέφαλο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κοιτάζοντας κανείς το μενού του «Yia mas» θα εντοπίσει δύο «ασπρόμαυρα» σφηνάκια.

Πιο συγκεκριμένα στην Ελληνική ταβέρνα στην Μάλτα μπορείτε να βρείτε το σφηνάκι «1926» (δεξιά) με ιταλικό λικέρ και ουίσκι αλλά και το «GATE 4» (αριστερά) το οποίο συνδυάζει την γεύση του ούζου με του λεμοντσέλο.


Ο Δημήτρης Νάκος μέσω της ταξιδιωτικής του επιχείρησης στην Θεσσαλονίκη κατά το παρελθόν έχει στηρίξει έμπρακτα ως κεντρικός χορηγός διάφορα τμήματα του ΠΑΟΚ όπως αυτό της πάλης, του χάντμπολ, του βόλεϊ αλλά και του πόλο.

Μάλιστα, στο «Yia mas» είχε δώσει «παρών» και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Daniel Fernandes,την περίοδο που αγωνιζόταν στο νησί.


Παράλληλα τα επιτυχημένα μαγαζιά του στο νησί της Μάλτας δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από κανάλια τόσο της Ελλάδας όσο και της Μάλτας.

Μετά το 45ο λεπτό μπορείτε να δείτε εδώ το ρεπορτάζ της Μαλτέζικης τηλεόρασης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.