Να γιατί η νίκη στην Τούμπα ήταν τόσο σημαντική!

Γιώργος Ζαΐρης01 Αυγούστου 2024

Μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τονίσει πόσο σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε έστω και με ένα γκολ διαφορά την Μπόρατς. Αυτό επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά χθες. Γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ απλά έψαχνε ένα γκολ να πάει τη διαφορά στο 4-2 και να κλειδώσει μια πολύ σημαντική πρόκριση. Πετούν στα σύννεφα όσοι θεωρούν πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ή έπρεπε να κάνει παρέλαση. Είναι ακόμη στην αρχή της σεζόν και αυτό που χρειάζεται στην παρούσα φάση είναι η πρόκριση. 

Πλέον, ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος να πατήσει γκάζι και μην το παραλείπετε -έχοντας καταφέρει μέσα από δυο επίσημα ματς να φτάσει στο πρώτο του μαξιλαράκι δηλαδή το stage του Conference, αυτό που πέρσι δηλαδή κατάφερε να το κάνει με τρεις δύσκολες προκρίσεις! Τώρα κοιτά το επόμενο μαξιλαράκι δηλαδή το stage του Europa αλλά πρέπει να αποκλείσει την Μάλμε που την Τρίτη (6/8) θα παίξει το 20ο επίσημο ματς της σεζόν.

Αλλά εκεί ο ΠΑΟΚ πάει με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και ενισχυμένος. Ο Τσάλοφ είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και ανακοινώνεται την Πέμπτη. Ο Τισουντάλι συμπληρώνει μια εβδομάδα προπονήσεις επίσης σημαντικό. Δεν προσπερνώ και μια ακόμη παράμετρο: αυτοί που έπαιξαν χθες και αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο θα έχουν επιπλέον ρυθμό που είναι απαραίτητος σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Στο χθεσινό ματς κερδισμένος είναι ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου. Εκτός του Σάστρε, δεν άλλαξε τίποτε στην αρχική ενδεκάδα και δικαιώθηκε. Δεν είναι μόνο πως ο Μουργκ σκόραρε, είναι και πως ο Οζντόεφ για παράδειγμα ήταν άλλος παίκτης σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Και έτσι ο Ραζβάν κέρδισε χρόνο για να τον δώσει στον Κωνσταντέλια που είχε χάσει αρκετές μέρες προετοιμασίας ή για παράδειγμα και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που δεν είχε πάει στην Ολλανδία.

Το κερασάκι φυσικά στην τούρτα θα είναι και η επιστροφή του Μεϊτέ. Όπως σημειώσαμε από νωρίς το απόγευμα στο Metropolis 95.5 τα μηνύματα είναι θετικά. Ο Λουτσέσκου αυτόν θέλει, έπεισε και τον Σαββίδη που τα είχε πάρει στο κρανίο γιατί αργούσε να απαντήσει και όλα δείχνουν πως ο Μεϊτέ επιστρέφει και προφανώς θα μιλάμε για το πιο ισχυρό ρόστερ του ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών.

Για το παιχνίδι στην Μπάνια Λούκα, το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν να προηγηθεί. Το έκανε και μετά όλα ήταν εύκολα για τον Δικέφαλο. Δεν ρίσκαρε, δεν τρελάθηκε να φτάσει αυτός στο δεύτερο γκολ αλλά έτρεξε τους Βόσνιους παίζοντας τη μπάλα σε όλους τους χώρους γνωρίζοντας πως και ο αντίπαλος ήταν ανέτοιμος και προφανώς θα έμενε από δυνάμεις. Το πέτυχε, πήρε την πρόκριση, την Δευτέρα (5/8) πετάει για τη Σουηδία για μια πιο δύσκολη… πίστα αλλά με περισσότερες «ζωές» στη διάθεση του. Σημαντικό σε κάθε περίπτωση αυτό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.