«Να δοθεί στο γήπεδο της Σίνδου το όνομα του Γιάννη Κεχαγιά»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2022

Με συγκινητικά λόγια οι Παναγιώτης Παναγιωτίδης (παράγοντας), Βασίλης Κοντοθεοδώρου (προπονητής), Γιάννης Πετράκης (προπονητής) και Βασίλης Κόζαρη (ποδοσφαιριστής) μίλησαν στη Metrosport για την απώλεια του προέδρου της ομάδας Γιάννη Κεχαγιά. Αναλυτικά:

Παναγιώτης Παναγιωτίδης (παράγοντας της Ομόνοιας) : «Η κατάκτηση του πρωταθλήµατος είναι πολύ λίγο µπροστά σε αυτό που θέλουµε να αφιερώσουµε στον Γιάννη Κεχαγιά. Θέλουµε να κάνουµε πράξη το όνειρο του που ήταν η οµάδα να αποτελείται 100% από Σινδιώτες. Σίγουρα και τουρνουά θα γίνουν στη µνήµη του αλλά και πρόταση στο δήµο προκειµένου το γήπεδο να πάρει το όνοµα του κάτι που θα γίνει µετά την ανασυγκρότηση του διοικητικού συµβουλίου».

Βασίλης Κοντοθεοδώρου (προπονητής): «Είµαστε όλοι στενοχωρηµένοι. Ο Γιάννης Κεχαγιάς ήταν προπονητής επιτυχιών αλλά και ως παράγοντας ο λόγος του είχε βαρύτητα και ήταν συµβόλαιο τιµής. Κανείς δεν έχει να πει κακή κουβέντα ενώ ήταν και πρόεδρος ο οποίος στήριζε τους προπονητές. Μεγάλη απώλεια αποτελεί για τη Σίνδο αλλά και για το ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα πριν τρία τέσσερα είχαµε συναντηθεί. Τότε η Οµόνοια έπαιζε στην Α1 µου ζήτησε να αναλάβω αλλά εγώ είχα δώσει τον λόγο µου σε άλλη οµάδα και δεν ήθελα να τον αθετήσω»

Κόζαρη: «Πρωτάθληµα για τον πρόεδρο µας»

Βασίλης Κόζαρη (ποδοσφαιριστής): «Ο πρόεδρος για µένα ήταν σαν πατέρας µου. Του χρωστάω τα πάντα όχι µόνο για το ποδοσφαιρικό κοµµάτι αλλά και για πολλά άλλα. Η απουσία του προσωπικά εµένα θα µε επηρεάσει παρά πολύ. Θα µου λείψει πολύ ο πατέρας µου, ο δάσκαλος µου. Ενα µεγάλο µπράβο και στους ανθρώπους της διοίκησης που παρά την απουσία του προέδρου µας, ήτανε εκεί, µας στάθηκαν µας βοήθησαν και το αποτέλεσµα ήταν να πάρουµε το πρωτάθληµα». Ο Κόζαρη συνεχίζοντας για τον Γιάννη Κεχαγιά επισήµανε: «Το πρωτάθληµα αυτό είναι ξεκάθαρα για τον πρόεδρο µας. Το λιγότερο που µπορούσαµε να κάνουµε για αυτόν τον άνθρωπο κόσµηµα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να µην ξεχάσω και την συνεισφορά του προπονητή Γιάννη Πετράκη στην οµάδα και τον αντικαταστάτη του για 1,5 µην Βασίλη Κοντοθεοδώρου».

Γιάννης Πετράκης (προπονητής στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος αλλά και σε προηγούμενες περιόδους): «Ηταν µια ιερή υποχρέωση για τον µεγάλο πρόεδρο µας να σχεδιάσουµε την οµάδα µε δικά µας παιδιά. Ελπίζαµε σε ένα θαύµα και είχαµε δώσει όρκο τιµής ότι η Οµόνοια θα πετύχει τον στόχο της για έναν άνθρωπο που ήταν η ψυχή της οµάδας τα τελευταία 40 χρόνια. Χάθηκε ο εµβληµατικός πρόεδρος αλλά πρέπει η ιστορία να συνεχίζεται για ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για την οµάδα του τόπου τους. Θεωρώ ότι θα πρέπει να δοθεί το όνοµα του στο δηµοτικό γήπεδο ως ελάχιστος φόρος τιµής. Εγώ έχασα τον άνθρωπο µου, τον προπονητή µου, τον φίλο, τον δάσκαλο µου. Αφησε τεράστια παρακαταθήκη στις επόµενες γενιές και θα πρέπει να υπάρξουν συνεχιστές αυτού του τεράστιου έργου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.