Λουτσέσκου στους παίκτες του: «Πρέπει να διαβάζουμε τις καταστάσεις»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαϊρης

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Ελσίνκι και η αναβολή της αγωνιστικής βρήκε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του αυτό το σαββατοκύριακο στην Νέα Μεσημβρία και όχι στην Αρκαδία αφού ήταν προγραμματισμένο για χθες να γίνει το ματς με τον Αστέρα. 

Ο προπονητής του Δικεφάλου είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική και αυτό δεν αφορά αποκλειστικά το προσεχές ματς του Conference αλλά όλα τα παιχνίδια που πρέπει να έρχονται. 

Ετσι ζήτησε από τους παίκτες του γρήγορες αποφάσεις και αντιδράσεις όταν η ομάδα δέχεται πίεση: «Παιδιά πρέπει να διαβάζουμε τις καταστάσεις όταν δεχόμαστε πίεση. Αυτό σημαίνει πως πρέπει ήδη να έχετε αποφασίσει τι θα κάνετε όταν έχουμε κατοχή μπάλας αλλά δεχόμαστε πίεση. Θέλω η μπάλα να φεύγει από εκείνο το σημείο με σωστές πάσες για να αποκτούμε χώρο και να φεύγουμε από την πίεση του αντιπάλου. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει επαναλαμβάνω να διαβάζουμε τις καταστάσεις» είπε ο προπονητής του Δικεφάλου διακόπτοντας το πρόγραμμα της προπόνησης. 

Να σημειώσουμε πως από τις προπονήσεις δεν απουσιάζουν και τα συνεχόμενα τετ α τετ του Λουτσέσκου με τους παίκτες του. Για παράδειγμα το Σάββατο και όπως φάνηκε και μέσα από το video που ανέβασε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε με τον Ραχμάν Μπάμπα αλλά και με τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο πρώτος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε ενώ ο δεύτερος έχει κερδίσει με την αξία του χρόνο συμμετοχής δίνοντας αξιόπιστες λύσεις όταν απουσιάζει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.