Να αρθεί ο Πρωταθλητής στο ύψος των περιστάσεων. Τις λένε και…Τσάμπιονς Λιγκ!

Αρις Νικολάκης09 Ιουλίου 2024

Είναι δεδομένο. Έκανε άλμα – κι ουχί απλά, βήμα - ενίσχυσης του ο Πρωταθλητής την άφιξη του Μαντί Καμαρά

Είναι επίσης, δεδομένο. Θα κάνει απλά -– κι ουχί απλά, βήμα - ενίσχυσης του ο Πρωταθλητής με την άφιξη ενός κεντρικού επιθετικού περιωπής. Ναι, ως περιωπής ήρθε ο Μπουάνα Σαμάτα αλλά… Δεν! Δε θα κάνει πάντως, βήμα αποδυνάμωσης εάν κι εφ’ όσον δεν αφιχθεί κεντρικός επιθετικός ο οποίος να είμαι απλά, αλλά και φανεί περιωπής.

Για να αρθεί όμως, ο Πρωταθλητής στο ύψος των περιστάσεων (τις λένε και… Τσάμπιονς Λιγκ) χρειάζεται δυο τρεις ενισχύσεις πρώτης γραμμής. Δυο τρεις μεταγραφές ολκής. Δυο τρεις παίκτες οι οποίοι θα εκτοξεύσουν την ιπποδύναμη του στο ύψος των περιστάσεων (είπαμε: Τις λένε και… Τσάμπιονς Λιγκ). Και τούτο πράττει αναζητώντας τις κάλλιστες κι ουχί απλά, τις καλύτερες επιλογές.

Κατά τα άλλα βέβαια, πως ο Πρωταθλητής έχει …λαμβάνειν από περυσινές μεταγραφές του. Το τονίζουμε εξ ίσου όπως τονίζουμε για τις εφετινές. Ο Τζόνι Ότο μόλις στα τελειώματα των πλέι οφ ξεδίπλωσε κάποιες από τις πτυχές των δυνατοτήτων του. Θύμισε ελαφρά τον αμυντικό, ο οποίος έθελγε με στην Πρέμιερ Λιγ με την Γουλβς. Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ σε μετρημένους στα δάκτυλα των δυο χεριών δικαίωσε το βαρύ βιογραφικό του. Πέρασε και μια περίοδο με σοβαρά προσωπικά προβλήματα.

Να λοιπόν, τάκα τάκα δυο ανεξόφλητες μεταγραφικές επενδύσεις του Πρωταθλητή, οι οποίες από πέρυσι δεν απέδωσαν σοβαρά οφέλη. Βάλτε σε αυτές και τον Γουίλιαμ Εκόνγκ, «κάπτεν» της Νιγηρίας, για να προσδώσετε βάρος στην αναφορά μας στο… λαμβάνειν του Πρωταθλητή από περυσινές μεταγραφές του. Δίχως προς Θεού, να ισχυριζόμαστε πως η αναφορά μας αυτή νερώνει το κρασί της υπέρτατης ανάγκης του Πρωταθλητή για ενισχύσεις. Πώς να το κάνουμε, δηλαδή;

Αλλά… Είτε έτσι, είτε αλλιώς ο Πρωταθλητής έχει θεωρητικά λύσεις. Έχει και λύτη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι οι λύσεις κι ο λύτης του Πρωταθλητή δεν δύνανται, να καλύψουν τα κενά του ενόψει υποχρεώσεων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, να μη λησμονήσουμε πως οι μεταγραφές δεν είναι πανάκεια. Μόνο με λεφτά δεν οικοδομείται ομάδα. Είναι μεν, απαραίτητο «υλικό». Δεν είναι το μόνο. Χρειάζεται δουλειά, πολλή δουλειά. Με αυτήν ο Πρωταθλητής ενθρονίσθηκε και στέφθηκε πανηγυρικά ως ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με αυτήν, την πολλή δουλειά, πορεύεται επί του παρόντος προσδοκώντας κι τις μεταγραφές. Για να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων (τις λένε και… Τσάμπιονς Λιγκ) της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

ΥΓ 1 : Τιμή και δόξα σε κόουτς και παίκτες της «επίσημης αγαπημένης» για την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού. Να μη λησμονούμε όμως, και την βαθιά κι πλατιά συμβολή της Ομοσπονδίας στη σύνθεση και στη λειτουργία της Εθνικής μας. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα…

ΥΓ 2 : Πρωταθλητής στον αγωνιστικό χώρο, Πρωταθλητής και στην κερκίδα με τα εισιτήρια διαρκείας. Τέθηκε πολύ ψηλά ο πήχης των εφετινών προσδοκιών κι ορθά, ορθότατα από την ΠΑΕ του Πρωταθλητή. Για να δούμε, τι θα δούμε από τον κόσμο του!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.