Ν. Φιλιππιάδης: «Πρόοδος και αναβάθμιση του συνδέσμου διαιτητών»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2024


Ο πρώην πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Νίκος Φιλιππιάδης συγχαίρει το νέο διοικητικό συμβούλιο των διαιτητών ποδοσφαίρου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες τις 14.06.2024.

 Με ανακοίνωση του αναφέρει: «Επιθυμία και ευχή μου τα νέα παιδιά που εξελέγησαν να είναι αγαπημένα ,ενωμένα και όλοι μαζί να εργασθούν για την πρόοδο και αναβάθμιση του Συνδέσμου Διαιτητών της Θεσσαλονίκης. Είναι αλήθεια ότι μείναμε αρκετά πίσω αλλά και μακριά από γεγονότα που διαδραματίστηκαν τελευταία στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας ,σε σύγκριση με άλλους συνδέσμους, ενώ θα έπρεπε να παίζουμε πάντα πρωταρχικό ρόλο όπως παλαιότερα, χωρίς βέβαια να επιρρίπτω ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση που αποχώρησε. Ωρα λοιπόν - ποτέ δεν είναι αργά - όλοι μαζί νεότεροι και εμείς οι παλαιότεροι δίπλα σας - δίδοντας τις συμβουλές μας όποτε μας ζητηθούν - ας εργασθούμε για ένα κοινό σκοπό. Την επάνοδο του Συνδέσμου μας στην κορυφή, στο ΖΕΝΙΘ της Ελληνικής διαιτησίας.

Κύριε Πρόεδρε του Σ.Δ.Π.Θ και της Ε.Δ/Ε.Π.Σ.Μ Χαράλαμπε Κωστούδη σας καλωσορίζω και εγώ στα νέα σας καθήκοντα και είμαι βέβαιος ότι εσείς προσωπικά αλλά και τα άλλα μέλη του Δ.Σ και σε συνεργασία πάντα με την Ε.Π.Σ.Μ θα μας δικαιώσετε. 

 Συνεχίστε και διακονείστε με αγάπη το έργο της Επιτροπής Διαιτησίας και αναδείξτε το Πανελλαδικά έχοντας δίπλα σου και το '' μυαλό '' της επιτροπής τον Αλέκο Τικόζογλου. Προωθείστε τους ικανούς διαιτητές χωρίς διακρίσεις, συμβιβασμούς και συναισθηματισμούς. Σας εμπιστευόμαστε. Υ.Γ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ: Μακριά από την ανεπιθύμητη λέξη ΕΠΑΡΣΗ - ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.