Μυθικό Σούπερ Καπ στην Ολλανδία- Νικήτρια σε απίστευτο παιχνίδι η Φέγενορντ (vid)

Γιάννης Τσερβίνης05 Αυγούστου 2024

Εντυπωσιακό ήταν το Super Cup που διεξήχθη στην Ολλανδία μεταξύ της Φέγενορντ και της Αϊντχόφεν, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο κατάμεστο «Philips Stadion» ήταν συγκλονιστική, καθώς είχε ένταση, πολλές ευκαιρίες και οκτώ γκολ!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε ισόπαλη 4-4, με την ομάδα του Ρότερνταμ να επικρατεί στα πέναλτι 4-2 και να πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Η PSV προηγήθηκε στο 9' με τον Λανγκ, 20 λεπτά αργότερα (29') ο Χιμένες ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 33' ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Φέγενορντ έγινε δημιουργός και έδωσε ασίστ στον Νιεουκούπ για το γκολ της ανατροπής. 

Στο 48' ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 54' ο Χιμένες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του με εκτέλεση από τα 11 βήματα.

Στο 65' η Αϊντχόφεν ισοφάρισε σε 3-3 με τον Τιλ, στο 72' ο Μιλαμπό έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Φέγενορντ και στο 80' ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε 4-4 με εύστοχο πέναλτι. 

Στη «ρώσικη ρουλέτα» η ομάδα του Ρότερνταμ έκανε 4/4 από την άσπρη βούλα, ενώ για τους πρωταθλητές ήταν μοιραίοι ο Μπακαγιόκο (απόκρουση Γουέλενρίτερ) και ο Τιλ (αστόχησε).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.