Μυστακίδης: «Ο ΠΑΟΚ πετάει φωτιές στην επίθεση-Σκέφτομαι να σταματήσω»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης, με αφορμή την επίσκεψή του στο «Γ.Καραϊσκάκης» και την παρακολούθηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Φινλανδία. Παράλληλα, σχολίασε την πορεία του Δικεφάλου του Βορρά και τις μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, μίλησε για την ενασχόλησή του με την εστίαση και τα μελλοντικά σχέδια, αναφορικά με το ποδόσφαιρο: «Ετοιμάζουμε κάτι πολύ δυνατό, την ανακαίνιση του Mozaic αλλά έχουμε και το Hype, στην όμορφη Τούμπα μας. Γιατί σαν την Τούμπα δεν έχει!

Είμαι κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είναι μια απόφαση που θα την πάρω σε λίγο καιρό, ακόμη το σκέφτομαι. Αλλά σίγουρα θα είμαι στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρω ακόμη σε πιο πόστο, θα ξέρω σε λίγο καιρό. 

Είμαι 29 χρονών. Είναι πολλοί παράγοντες, ο βασικός ξεκινάει από εμένα και τα γόνατά μου. Και ο δεύτερος είναι πως στην δεύτερη κατηγορία τα πράγματα δεν βοηθάνε πολύ τους παίκτες στην εξέλιξή τους. Οπότε κοιτάω το μέλλον μου, γιατί έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα στην εστίαση με τα αδέρφια μου. Και ο αδερφός μου ασχολείται με το μάνατζμεντ, οπότε ίσως με κερδίζουν πιο πολύ αυτά,

Σίγουρα θέλω να κάνω κάτι με το ποδόσφαιρο, είναι η αγάπη μου. Και ο αδερφός μου συνεργάζεται με ένα πολύ δυνατό γραφείο και πηγαίνει, οπότε θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με αυτό. Θα μπορούσα να φέρνω και εγώ παίκτες στο μέλλον».

Για την παρακολούθηση του Ελλάδα-Φινλανδία: «Πήγα με τον Στέφανο, είδαμε τη Εθνική για να τους στηρίξουμε. Η ομάδα φάνηκε πολύ καλή, αν και νέα στο πρώτο παιχνίδι με τον Γιοβάνοβιτς. Μου άρεσε πολύ, έδειχνε η ομάδα ότι έχει θετικό vibe και δένει. Αυτή η φουρνιά που έρχεται είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει και ίσως ήρθε η ώρα να είμαστε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το αξίζουν τα παιδιά, γιατί έχουν περάσει  πολλά χρόνια και οι Έλληνες θέλουνε να δούνε την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση».

Για το πως βλέπει τον ΠΑΟΚ: «Τον Βλέπω ΠΑΟΚΑΡΑ. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα το βάλει το γκολ του, και ας μας κάνει πάντα να αγχωνόμαστε. Ο Λουτσέσκου την ξέρει την ομάδα απέξω και ανακατωτά. Δεν κάνει πολλές αλλαγές, κρατά τον κορμό, ενώ όσοι παίκτες έρχονται μπαίνουν σταδιακά στην ομάδα. Και με Τισουντάλι μπροστά η ομάδα πετάει φωτιές».


Για τον Τισουντάλι, που τον έφερε στον ΠΑΟΚ ως μάνατζερ ο αδερφός του: «Είμαι πολύ αντικειμενικός. Για να έρθει ένας τέτοιος παίκτης σημαίνει πως όλο το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, τον ξέρει πολύ καλά. Είδαμε τι μπορεί να κάνει φανταστείτε τι θα κάνει αν πιάσει ρυθμό. Μαζί με τους υπόλοιπους, θα είναι φωτιά η επίθεση του ΠΑΟΚ φέτος.

Πιστεύω πως δεν είναι καθαρό 9άρι, όπως είναι ο Τσάλοφ, οπότε θα παίζει πίσω και στις 3 θέσεις όπως έπαιζα εγώ. Έχει την ντρίπλα, την ποιότητα και την φαντασία. Αυτή τη στιγμή έχει πολλές λύσεις ο Λουτσέσκου για την επίθεση.

Με τον αδερφό μου που μιλάει είναι πολύ χαμηλών τόνων παιδί, είναι σεμνός και ταπεινός, από ότι μου έχει πει. Διψάει για τίτλο, για ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τον Τσάλοφ: «Από ότι είδα στο λίγο που έπαιξε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, πιστεύω πως είναι καθαρό φορ περιοχής, δηλαδή θα βάλει γκολ με 1-2 επαφές. Αυτό που ήθελε και πέρυσι ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, για τον φίλο του Κλάους Αθανασιάδη αποκάλυψε πως: «Είναι πολύ καλά, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη μόνο για τον ΠΑΟΚ, είναι «άρρωστος» με την ομάδα όλοι το ξέρουν αυτό. Τον περιμένω πάνω να δούμε τα ευρωπαϊκά και ίσως ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό για τα εκτός έδρας. Θα είναι ωραία εμπειρία να τα βλέπουμε έστω από την κερκίδα. Θα ήταν ακόμη πιο ωραία να παίζαμε σε αυτά».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.