Μυλωνόπουλος για Νίκη Ηρακλείου: «Μετρήσαμε φίλους και εχθρούς»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2024

Η Νίκη Ηρακλείου δεν τα κατάφερε και γνώρισε τον υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία. Ο γενικός αρχηγός της Νίκης, Αγγελος Μυλωνόπουλος μιλώντας για την πορεία της ομάδας είπε στον Παύλο Κερασιώτη:

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με την πίστη ότι θα έχουμε μία εύκολη παραμονή, καθώς έμεινε όλος ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας που έκανε πάρα πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο και παράλληλα ενισχυθήκαμε με τέσσερις καλούς βασικούς παίκτες (Μεσκούρτι, Δανάς, Γκέκας Στ. Λουκοβίτης). 

Ομως λίγο το δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του Πρωταθλήματος που μας άφησε πίσω και μας γέμισε με άγχος αλλά και οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί στην πορεία του Πρωταθλήματος με αποκορύφωμα τις απώλειες στα τέλη Φεβρουαρίου του Μόσχου (σοβαρό θέμα στο ισχίο) και του Γκέκα Χρήστου (ολική ρήξη χιαστού) που έχασαν το υπόλοιπο της σεζόν, συν διάφορους επιπλέον τραυματισμούς βασικών παικτών που έχασαν από 1-2 μήνες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας. Παρόλα αυτά, όμως, η ομάδα θα παρέμενε στην κατηγορία γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν στις τρεις χειρότερες ομάδες του ομίλου γεγονός που το φανερώνουν και τα αποτελέσματα μας με τις 5 τελευταίες ομάδες, με τις οποίες ήμασταν αήττητοι με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες στα μεταξύ μας παιχνίδια. 

Πληρώσαμε το φετινό σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος με το οποίο υπήρχαν από πολύ νωρίς, πολλές αδιάφορες ομάδες και είδαμε πάρα πολλά "περίεργα" αποτελέσματα όσο πλησιάζαμε προς το τέλος με αποτέλεσμα την προτελευταία αγωνιστική να χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας και τελικά να υποβιβαστούμε. Μετρήσαμε φέτος φίλους και εχθρούς και είδαμε τελικά ότι οι εχθροί ήταν πάρα πολλοί».

«Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ό,τι είχαν»

Στη συνέχεια ο Μυλωνόπουλος, επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους συμμετείχαν στην φετινή σεζόν (προπονητές, ποδοσφαιριστές, Διοίκηση και τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο).

 Ολοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν μέχρι την τελευταία μέρα. Ηταν όλοι τους παλικάρια. Κυρίως, όμως θέλω να ευχαριστήσω τρεις ανθρώπους, τους Τσελίκη Βαγγέλη και Καρασταύρου Κωνσταντίνο, οι οποίοι στα τέλη Φεβρουαρίου βγήκαν μπροστά, έβαλαν πλάτη και ανέλαβαν ως προπονητές της ομάδας χωρίς βέβαια να φέρουν καμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη τον Μόσχου Βασίλη, ο οποίος με αντικατέστησε στην Προεδρία τα τελευταία τρία χρόνια και είναι απ' τους καλύτερους και πιο φιλότιμους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. 

Τέλος, όσο αναφορά το μέλλον της ομάδας και το δικό μου είπαμε να ξεκουραστούμε 1-2 εβδομάδες για να ηρεμήσουμε όλοι και θα δούμε τι θα γίνει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο είτε σε γενική συνέλευση αν χρειαστεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.