Μυλωνόπουλος: Δυσκολεύουν τη ζωή του ερασιτέχνη παράγοντα

Metrosport Team01 Ιουνίου 2021

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερασιτεχνικές ομάδες και ο πρόεδρος της Νίκης Ηρακλείου Αγγελος Μυλωνόπουλος κατέθεσε τη δική του άποψη για την επόμενη μέρα μετά από επτά μήνες αγωνιστικής απραξίας. Αναλυτικά επισήμανε: «Είμαστε σε διεργασίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μέσα στον Ιούνιο έχουμε εκλογές βάσει καταστατικού οπότε μέχρι να προκύψει νέο ΔΣ υπάρχει στασιμότητα».

 -Είστε θετικός να συνεχίσετε στο τιμόνι της Νίκης και στη νέα διοίκηση;

 «Το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσω αλλά θα στηρίξω όσο μπορώ οποιοδήποτε νέο σχήμα προκύψει στη διοίκηση για αυτό και συμμετέχω σε όλες τις διεργασίες που γίνονται για να βρεθεί κάποια βιώσιμη λύση για την ομάδα!»

 -Πώς σχολιάζετε την κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά από 7 μήνες διακοπής αλλά και την επόμενη μέρα;

 «Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω αρκετές ομάδες δεν θα μπορέσουν να κατέβουν στα πρωταθλήματα και ειδικότερα από την επαρχία Λαγκαδά ή μικρά χωριά κοντά στην πόλη. Και εμείς δεν σου κρύβω πώς υπάρχει περίπτωση να μην κατέβουμε, παρόλο που βρισκόμαστε στην Α’ κατηγορία, χωρίς χρέη και με έναν κορμό παικτών εδώ και 4-5 χρόνια κυρίως λόγω του οικονομικού και του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν άτομα να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση»

 -Η άποψή σας για το Μητρώο και την ενίσχυση από το στοίχημα;

 «Οτιδήποτε γίνεται για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων είναι προς την θετική κατεύθυνση. Όσον αναφορά το μητρώο πιστεύω ότι ήταν λάθος να γίνει κάτι τέτοιο ειδικά εν μέσω πανδημίας και να τρέχουμε με γραφειοκρατικά θέματα που είναι και χρονοβόρα και κοστίζουν. Μπορούσαν απλά να ζητήσουν λίστες από τις ενώσεις με τα ενεργά σωματεία. Δεν μπορεί να κατεβαίνουν στα πρωταθλήματα σωματεία -φαντάσματα. Οσα κατεβαίνουν εννοείται ότι είναι ενεργά. Ήταν άλλο ένα μέτρο που απομακρύνει παράγοντες να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε και άλλες δουλειές δεν μπορούμε να ασχολούμαστε 24 ώρες τη μέρα με τις ομάδες μας. Αντί να διευκολύνουν τη ζωή του ερασιτέχνη παράγοντα τη δυσκολεύουν συνεχώς»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.