Μύκονος: Βίντεο από το πάρτι με «αλμυρή» είσοδο

Metrosport Team03 Αυγούστου 2024

Αίσθηση έχει προκαλέσει το νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το πάρτι με διάσημους Dj και είσοδο χιλιάδων ευρώ, που διοργανώθηκε στη Μύκονο. Σύμφωνα με το Mega, το παράνομο prive πάρτι διοργανώθηκε για τους λάτρεις των prive party που ταξίδεψαν από όλο το κόσμο, πληρώνοντας ακόμη και το αστρονομικό πόσο των 1.200 ευρώ για εισιτήριο εισόδου.

Μάλιστα, οι προσκεκλημένοι φορούσαν ειδικό μπλε βραχιολάκι τους και ξεφάντωσαν με άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική και γυαλιά ηλίου καθώς η διασκέδαση κράτησε μέχρι το πρωί. Την ίδια ώρα, οι διοργανωτές αποκάλυψαν στα social media τις τιμές των εισιτηρίων που άγγιξαν τα 1.200 ευρώ για τους άντρες και για το τριήμερο 1-4 Αυγούστου, περιλαμβάνοντας απεριόριστο φαγητό/ποτό, αποκλειστικό VIP μπαρ, ιδιωτικό chill house, μοναδικές εμπειρίες, δείπνα VIP & after party, ενώ οι γυναίκες χρειάζεται να καταβάλλουν για το ίδιο τριήμερο 900 ευρώ.

Όπως αναφέρουν υπάρχει ειδικός χώρος που σταθμεύονται τα οχήματα και από εκεί οι καλεσμένοι μεταφέρονται με βαν στην τοποθεσία. Από την πλευρά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται σήμερα στο Νησί των Ανέμων, σημειώνοντας ότι έμπειρα στελέχη του Εκβιαστών, της δίωξης ναρκωτικών και του Οργανωμένου εγκλήματος με επικεφαλής έναν από τους εμπειρότερους αξιωματικούς θα είναι σε επιφυλακή στο νησί.

«Απόφαση μας είναι να εξαφανιστούν από το νησί όλοι εκείνοι οι οποίοι ασκούν παράνομη δραστηριότητα. Δεν έχουν θέση στη Μύκονο ούτε οι μπράβοι ούτε οι έμποροι ναρκωτικών ούτε αυτοί οι οποίοι έρχονται εδώ παρανομώντας για να αποκομίσουν οφέλη», δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.