Μύκονος: Σερβιτόρος αποκάλυψε το μυθικό tip που του άφησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περνάει ένα μέρος των διακοπών του και στη Μύκονο, εκτός από άλλους προορισμούς και μάλιστα, σύμφωνα με σερβιτόρο μαγαζιού στο νησί των ανέμων, ο Έλληνας άσσος των Μιλγουόκι Μπακς είναι κιμπάρης.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός σερβιτόρος διηγήθηκε στο Mykonos Live TV άγνωστες ιστορίες με celebrities που επισκέφθηκαν το διάσημο νυχτερινό κέντρο στην Χώρα του νησιού.

Ο Βασίλης ξεχωρίζει σαν προσωπικότητα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γιατί, όπως λέει, αν και παγκόσμιος σταρ, είναι πολύ απλός, ευγενικός και κιμπάρης.

«Η γυναίκα του Γιάννη έκανε εδώ το Bachelorette πάρτι της. Ήταν πάρα πολύ καλές, πολύ ευγενικές και γούσταραν. Πέρασαν πάρα πολύ όμορφα, ήταν με το χαμόγελο. Μια έχασε το κινητό της και μείναμε και το ψάχναμε μισή ώρα, αλλά το βρήκαμε. Μας αγκάλιασαν και μας είπαν τι ευγενικοί που είστε που βρέθηκε το κινητό. Μας άφησαν tips τετραψήφιο αριθμό», είπε αρχικά.

Φιλοδώρημα 3.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει, ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς άφησε tip 3.000 ευρώ, ενώ χάρισε ένα ζευγάρι παπούτσια του στον σεφ του μαγαζιού.

«Ο Γιάννης όταν ήρθε με όλα του τα αδέρφια, γιατί ο Γιάννης ήρθε και πέρυσι και φέτος. Δυο συνεχόμενες χρονιές. Ενώ είναι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και είναι ένας παγκόσμιος σταρ, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν τόσο πολύ απλός. Και αυτός και τα αδέρφια του. Να μας αγκαλιάσουν, να μας κεράσουν από τα ποτά να πιούμε μαζί τους. Να βγει φωτογραφίες, να υπογράψει παπούτσια. Παπούτσια έκανε δώρο στον σεφ μας, τον κύριο Ντελάγκο. Του τα έχουν ζητήσει και 4.500 ευρώ και δεν τα πουλάει. Είναι δώρο ανεκτίμητης αξίας. Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης, θα έλεγα. Ο Γιάννης δεν έχει παραξενιές. Ένιωθα δέος που ήμουν δίπλα του. Δεν πίνει αλκοόλ, ούτε αυτός ούτε τα αδέρφια του. Μόνο αναψυκτικά. Τα ποτά τα έχουν για τους φίλους τους», ανέφερε ο σερβιτόρος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.