Μύκονος: Άφθονο το μαύρο χρήμα στα πάρτι χιλιάδων ευρώ (vid)

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τα πάρτι χιλιάδων ευρώ μαύρου χρήματος στη Μύκονο έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για μεταφορά πανάκριβων αλκοολούχων ποτών και απαγορευμένες ουσίες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, οι προσκεκλημένοι των πάρτι πληρώνουν αδρά στους διοργανωτές εισιτήρια εισόδου και σε κάποιες περιπτώσεις τα ποσά ξεπερνούν ακόμη και τα 1.200 ευρώ, χωρίς να κόβεται ούτε ένα παραστατικό.

Κι όλα αυτά την ώρα που μετά την έφοδο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ σε πάρτι σε βίλα στο Πυργί διαπιστώθηκαν τα παράνομα έσοδα από ποτά και εισιτήρια ξεπέρασαν τις 50.000 ευρώ.

«Υπάρχει ένα σπίτι διώροφο, τριώροφο στη Φτελιά εδώ το οποίο πριν από λίγες ημέρες έπαιζε μέχρι το πρωί μουσική και ακουγόταν πάρα πολύ δυνατά. Δεν υπήρχε αστυνόμευση στη Μύκονο, χρόνια. Αν υπήρχε αστυνόμευση από μιας αρχής με νοικοκυρεμένα πράγματα δε θα γινόταν αυτό εδώ. Άρα κάποιοι οικονομάνε», σημειώνει μαρτυρία στο MEGA.

Μάλιστα, μία πρόσκληση μπορεί να κοστίζει από 200 ευρώ και να φτάνει έως και 1.500 ευρώ, ανάλογα με το είδος του πάρτι, τη βίλα που έχει κλειστεί και κυρίως το καλλιτεχνικό «μέγεθος» του DJ ενώ επιπλέον ποσά δίνονται για άλλες «διευκολύνσεις».

Στις βίλες που είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους υψηλούς πελάτες έχουν τοποθετηθεί φωτορρυθμικά, υπάρχουν παντού σερβιτόροι και άνθρωποι της ασφάλειας που ελέγχουν τα πάντα ή είναι «εισπράκτορες» ενώ υπάρχουν ακόμα και παρκαδόροι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.