MVP Σεπτεμβρίου με… 66% ο Κοτάρσκι!

Κώστας Πετρωτός17 Οκτωβρίου 2024

Τελικά η… μπίλια κάθισε σχεδόν στο 66%, καθώς εδώ και μέρες φαινόταν ότι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα αναδειχθεί πανηγυρικά MVP Σεπτεμβρίου στον ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας συγκέντρωσε ένα ποσοστό ψήφων που άγγιξε το 66%, αφήνοντας πολύ πίσω τον Καμαρά και τον Κωνσταντέλια.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση του αποτελέσματος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον mr fantastic: «Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι απέδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο κομβικός είναι για τον Δικέφαλο. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις, κέρδισε τις προτιμήσεις του κόσμου και κατέκτησε το βραβείο του Nova MVP Σεπτεμβρίου.

O Mr Fantastic έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν. Τον προηγούμενο μήνα ήταν απολαυστικός. Έπαιξε σε πέντε παιχνίδια και στα τρία από αυτά ψηφίστηκε από το κοινό του Δικεφάλου ως Fans’ Man of the Match. O Ντόμινικ Κοτάρσκι τον Σεπτέμβρη έκανε μεγάλες επεμβάσεις, σε καθοριστικές στιγμές των αγώνων, προσέφερε σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα και μερικά highlights που θα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα, όπως η επέμβαση στην κεφαλιά του Οσίμεν στο Ali Sami Yen. 

Στην ψηφοφορία για τον NOVA MVP του Σεπτεμβρίου, ο Κροάτης κέρδισε την πρώτη θέση με ποσοστό 65,85%, ξεπερνώντας τους Καμαρά και Κωνσταντέλια , που ήταν επίσης εξαιρετικοί. Ο Καμαρά πέτυχε ένα γκολ και εντυπωσίασε με τη σταθερότητα και την αμυντική του λειτουργία, ενώ ο Κωνσταντέλιας συνέβαλε καθοριστικά στη δημιουργία και την οργάνωση του παιχνιδιού και ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ του Δικεφάλου στο Ali Sami Yen».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.