Must win αγώνας για τον Άρη στο ντεμπούτο του Μάντζιου

Γιώργος Στράντζαλης03 Σεπτεμβρίου 2023

Να γυρίσει σελίδα επιδιώκοντας ένα ολοκληρωτικό restart θέλει απόψε ο Αρης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος της σεζόν το οποίο θα συνδυαστεί και με τη δεύτερη πρεμιέρα του Άκη Μάντζιου στον Κιτρινόμαυρο πάγκο.

Η ήττα από τη Λαμία και κυρίως ότι συνδυάστηκε από την άκρως προβληματική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι θα προκαλέσει ανακατατάξεις και αλλαγές στο στρατόπεδο του Αρη, με την προσδοκία ότι αυτές οι αλλαγές θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις επανεκκίνησης. Αρχής γενομένης από τον αποψινό αγώνα, στον οποίον οι Κιτρινόμαυροι θα ψάξουν με κάθε τρόπο να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα!

Σε διαφορετική περίπτωση, η γκρίνια και η αμφισβήτηση γύρω από τις δυνατότητες της ομάδας αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη θα οξυνθούν, δημιουργώντας ακόμη πιο βαρύ κλίμα πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης. Η κατάσταση είναι οριακή μετά τις διαδοχικές ήττες και μόνο μια νίκη μπορεί να αποτρέψει ένα πιθανό ξέσπασμα. 

Γι’ αυτό και ο Άκης Μάντζιος στην πρώτη του εβδομάδα στην ομάδα μιλούσε διαρκώς με τους παίκτες του, σε διαδοχικά τετ α τετ ξεκινώντας από τους παλιούς, σε μια προσπάθεια να τους ακούσει για το πως έφτασαν εδώ και τι πρέπει να διορθώσουν. Ο προπονητής του Αρη θέλει να έρθει πιο κοντά στην ομάδα του, να αφουγκραστεί τις σκέψεις τους, αλλά και τις ανησυχίες τους και από κοινού να δώσουν λύσεις. 

Αγωνιστικά δεν έχει ακόμη τον χρόνο να διορθώσει πράγματα και να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές, γι’ αυτό και αναμένεται ν’ ακολουθήσει την… πεπατημένη με μερικές ωστόσο μικροπαρεμβάσεις στην ενδεκάδα οι οποίοι θα αφορούν περισσότερο τη μεσαία γραμμή. Εκεί, οι επιλογές του είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες. Απόντος του Ζουλ (εκτός έμειναν και οι Ματαρίτα, Σαβέριο) καθώς κι άλλου “κόφτη” στο ρόστερ, ο Ντουκουρέ έχει προβάδισμα να ξεκινήσει στο παιχνίδι έχοντας δίπλα του είτε τον Τζούρασεκ, είτε τον Νταρίντα, ενώ Μενέντες και Ζαμόρα “παίζουν” για μία θέση στις πλευρές της επίθεσης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.