MundoBasket 2023: Νίκη για τη Νέα Ζηλανδία κόντρα στην Ιορδανία του μυθικού Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον

Metrosport Team28 Αυγούστου 2023

Την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 πανηγύρισε η Νέα Ζηλανδία, που επικράτησε με 95-87 στην παράταση της Ιορδανίας του ασύλληπτου Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον και πηγαίνει σε ματς-θρίλερ κόντρα στην εθνική μας.

Η Νέα Ζηλανδία ήταν το φαβορί του αγώνα, αν χρειάστηκε την παράταση για να λυγίσει τον απίθανο Ρόντεϊ Χόλις-Τζέφερσον που ήτανμια ομάδα μόνος του. Η Νέα Ζηλανδία επικράτησε με 95-87 της Ιορδανίας τη Δευτέρα (28/8) στη Mall of Asia Arena της Μανίλα και ετοιμάζεται για τον "τελικό" πρόκρισης στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 με την Ελλάδα.

Η ομάδα του Πέρο Κάμερον δεν είχε εύκολο έργο, κάθε φορά όμως που οι Ιορδανοί την απειλούσαν, έβρισκε τις λύσεις για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. ΛεΆφα και Ντιλέινι ήταν οι δύο που ξεχώρισαν μαζί με τον clutch Ίλι στο σκοράρισμα για τους νικητές, που πίεσαν ξανά σε όλο το γήπεδο, έπαιξαν με δυναμισμό και στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα.

Η Ιορδανία είχε τον μυθικό Χόλις-Τζέφερσον να κάνει το ματς της ζωής του(11/20 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 14/18 βολές, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) και να στέλνει τον αγώνα στην παράταση με τετράποντο.  Εκεί που οι Νεοζηλανδοί είχαν την εμπειρία για να επιβιώσουν και να πάρουν την νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-18, 46-37, 65-57, 85-85 (κ.α.), 95-87

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.