Μπρούνο Φερνάντες: Το σερί έσπασε με δύο κόκκινες σε δύο ματς

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Μπρούνο Φερνάντες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην χθεσινή (3/10) εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Πόρτο με 3-3.

Είναι γεγονός το κακό φεγγάρι που διανύουν οι «μπέμπιδες» στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν, καθώς μετράνε δύο ισοπαλίες στον θεσμό του Europa League απέναντι σε Τβέντε και Πόρτο με σκορ 1-1 και 3-3 αντίστοιχα. Επίσης στο πρωτάθλημα της Premier League έχουν περισσότερες ήττες παρά νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις 7 βαθμούς στους 6 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Στον χθεσινό αγώνα με τους Πορτογάλους, οι «κόκκινοι διάβολοι» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν με «αέρα» δύο τερμάτων στο πρώτο 20λεπτο με τα τέρματα των Ράσφορντ και Χέιλουντ, κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας στο 90+1 με καρφωτή κεφαλιά του Μαγκουάιρ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Έρικσεν.

Επίσης δείγμα της κακής περιόδου που περνάει η άλλοτε ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκισον, είναι και το γεγονός πως ο αρχηγός της ομάδας Μπρούνο Φερνάντες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τους «δράκους» για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα σε πέντε ημέρες. Αυτό που προκαλεί περαιτέρω εντύπωση είναι πως ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε μηδέν κόκκινες κάρτες σε 242 αναμετρήσεις φορώντας την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.