Μπρντάριτς: «Ο Μορόν στη χαμένη ευκαιρία έδειξε τη νοοτροπία του»

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν, Τόμας Μπρντάριτς, ο οποίος βρέθηκε στο AEL FC Arena και στο «Κλ.Βικελίδης» μαζί με τον ατζέντη, Τάσο Μαραγκοζίδη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Συνήθως μεταξύ των δύο κατηγοριών υπάρχει διαφορά ποιότητας, στο ΑΕΛ-Λεβαδειακός με εντυπωσίασε η τεχνική και η τακτική τους, με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μου άρεσε ο Μανού Γκαρθία, ήταν σε καλή φόρμα, δεν συγκρίνονται τα δύο παιχνίδια, υπάρχει μεγάλη διαφορά. O Άρης μου άρεσε το στυλ παιχνιδιού, είναι μια έμπειρη ομάδα, άξιζε τη νίκη, ίσως και με μεγαλύτερο σκορ. 

Είχε πολλές καλές συνεργασίες. Δεν ήταν εύκολο να κινηθεί ο Μορόν με τέτοια σκληρή άμυνα, είναι ένας παίκτης ομάδας, χρειάζεται να βρει χώρους, δεν μπορούσε να πιστέψει κανείς στο γήπεδο πως έχασε αυτή την ευκαιρία. Ωστόσο, ο Ισπανός χαμογέλασε και εκεί πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να είσαι έτοιμος για την επόμενη ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Εκεί έδειξε τη νοοτροπία που έχει».

Για το γκολ του Ανσαριφάρντ: «Αυτή είναι η νοοτροπία ενός επιθετικού, ήταν εκεί που έπρεπε και πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ».

Για τον Μανού Γκαρθία: «Μαζί με τον Νταρίντα και τον Βέλεθ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ο Μανού κινούταν με τέτοιο τρόπο στο γήπεδο, προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τον τρόπο που κινούταν οι επιθετικοί και ήταν κάτι το ξεχωριστό».

Για το αν θα ερχόταν να δουλέψει στην Ελλάδα: «Είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά, θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δουλέψω στην Ελλάδα, μου αρέσει το στυλ των παικτών, μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.